Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi sözleşme mevzusunun ne yeri ne de zamanı bir görelim nasıl dönecek.

İcardi as forvetimiz olmasa bile ölü haliyle 15-20 tane sıkar bu ligde. Karizmasının takıma ve rakiplere olan etkisinden bahsetmiyorum bile sözlesme uzatılması uygundur.

Bak ceza almak istemiyorum ama şu kaleci işi kepazelik ya! Zor tutuyorum kendimi

Winter ne ara o kadar yükseldi lan Juve'nin şutladığı bir herifti

Donnarumaya 30 istiyorlar.40 değil

Peşin 10 milyon +taksitle bitebilir

de Winter'i kaca alacakmisik? En kotu 20-25 cekerler.

O oyle olmaz ama yav,

Simdiden maasini dusurerek uzatmasi daha hayirli olur.
Niye hayırlı oluyor seneye 10 yabancıya düşürmek zorundasın gençler dışında.

Şu an bile y sınırı sorun, seneye ona göre planlama yapman lazım.

Çift forvet oynayacağın garanti değilse, Icardi'nin nasıl döneceği belli değilse sözleşme uzattın diyelim, napacaksın fesih mi edeceksin seneye.

Niye hayırlı oluyor seneye 10 yabancıya düşürmek zorundasın gençler dışında.

Şu an bile y sınırı sorun, seneye ona göre planlama yapman lazım.

Çift forvet oynayacağın garanti değilse, Icardi'nin nasıl döneceği belli değilse sözleşme uzattın diyelim, napacaksın fesih mi edeceksin seneye.
Kuraldan bagimsiz "devam edelim" diye bakiliyorsa anlaminda dedim.

10 yabanci kurali ya da detayi nasil bilmiyorum acikcasi.

Şu an yabancılar dahil 25 30 edecek kanat pek yok piyasada yani daha uygun maliyetlere kanat oyuncuları Fransa pazarından bulunur eminim

Seneye yabancı sınırı düsecekse alınacak ne kadar yerli varsa toplamak lazım yavaştan. Bu sezon alamadıklarımızın da yolunu yapmak lazım önümüzdeki sezon için. Şikecilerin yerlilere saldırmasının sebebi bu. Yabancılarda rekabet edemiyorlar yerlilerle önümüzü kezme çabasındalar. Yönetimin ayık olması lazım. Zeki ve ilkay bu sezon için alınmalı mesela.

Jelerti ilk geldiğinde forumda çok kişi övüyordu bir iki gün önce Trabzon ile maçımızın özeti önüme düştü 35 yaşındaki adam jelerti ne zor durumlara sokmuş

Burda 2 hata var:

1. Aygir gibi 10 tane Kopenhagliyla oynayan Jelertin pirpirligini intikal edememek. Net beceriksizlik.

2. Jelertin yasi da cok genc, fizigini rahatlikla guclendirebilir. Ben su pirpir haliyle de begeniyorum ama bizim takima uymuyor, Angelino nasil uymadiysa. Fizigin super degilse, bizim takimda bek oynayamazsin.

Seneye Hakan C. gelecek bence zaten oradan yerli oyuncu olarak +1 yazabiliriz simdiden. Tabi Hakan sakarlik yapip kontratini falan uzatmazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt