Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Nassr, Kingsley Coman'ı transfer etmek için görüşmelere başladı. (Fabrizio Romano)

Gençlerin hocası iyi bence ya o kadroyla iyi çıkardı takımı ama en az 7-8 oyuncu almaları lazımdı saçma sapan adamlar aldılar.Su kadroyu birinci ligde bile kursalar çıkma ihtimalleri az yani öyle bir ekip , severim keşke kalsalar ama 25 puan anca toplarlar gibi.Gumruk de menajerler topçu getirmemiş herhalde rezil kadroları var wesley de gitmiş onların da gençlerden bir farkları yok.Pasayi da isterim de zor gibi
Paşa ve gümrüğe aliden oyuncu geçişi olmazsa banko düşme adaylar zaten pasa başka yollarla ligte tutulan bir takım umarım düşer, bataklığın basi Rize degil kesinlikle pasa
Gencler de fener bağlantılı bodrum gibi geldi bana fenerli gokhan akkan hemen gençlere gitmis
Antepte nedense transfer yapamamış hatta forvetsiz kalmışlar
Alanya ve antalya ne yapacaklar merak ediyorum iyi oyuncular almış gibiler
Bizler kadar fanatik murat başkan gs küfür edene herifi eyube hoca yaptığı gün düşsün dedim ki düşecekler bir baktım transfer yok
Eyup,gencler, gümrük,kasimpasa arasinda gelip gider diye dusunuyorum

Comani da kaybettik demek

Garnacho chelsea
Anthony benfica
Sancho juve muhtemelen

Bize kalan

Paqueta
Muani
Soler
Asensio
Julian Brandt

Muani ne alaka yav kac tane forvet istiyorsunuz takima?
Misal yav

Sen şimdi git bunu okan hocaya sor bakim abi...

Icardi ekimde hazır olacak.Osimhen hazır değil ve yalnız

Muani kanatta oynayabiliyor ve gardi geldi önerdi.Peki okan hoca ne yapsın şimdi?

Berat lusu esenler erok denilen takıma vermişiz o çocukta ciddi potansiyel vardı keske sağlam hocası olan biryere gitseydi

Fenerbahçe, son saatlerde Noah Okafor için Milan'la temas kurdu.

👀 Kerem Aktürkoğlu transferinde bir sorun çıkması halinde Okafor için yeniden devreye girebilir.

(Matteo Moretto)

Sağ kanada da genç birini alacaklarmış

Size bu işin sonunun okafor ve diakhon olduğunu söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt