Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru oyuncuya doğru parayı vermek önemli O'eis.

Gidip kötü oyuncu alalım demiyoruz ki, o maaşı + bonservisi vereceksen git 26 yaşındaki Donnarumma'ya ver ok. Nasıl ki Osimhen'e verdiysek...

Ama Ederson'a o parayı ayırmak saçmalık bence.

courtois
oblak
donna
alisson
ederson

şuan dünyanın en iyi 5 kalecisi

nesi saçmalık bende bunu anlamıyorum

daha 30 yaşında bir kaleci için genç

tabiki donnayı isterim ama edersonda şahane kaleci

kalecide güven herşeydir
direkt güven satın alıyorsun

bunun önemini idrak etmek gerek

Gerçekten parayı çar çur etmenin bir sınırı var 8 milyon edersona vermek ihanettir

Kerem haberleri bunalttı artık.
Hani biz iplemiyoruzya bunlarda illa bir reaksiyon elde etmek istiyor.
Sanki bana Osimhen

Sommer'le anlaştıysak -yerli çoğu kişi bunu ima ediyor- neden daha kötüsü için bekletiyoruz ben onu anlamadım.Geçen sene dünyanın en iyi iki kalecisinden biriydi Sommer.Hatta eğer cl finali farklı olmayıp kaybetselerdi büyük ihtimalle bu ballondorda en iyi kaleci ödülünü de kendisi alırdı

IMG_0046.webp

Tamamen izlenim olarak söylüyorum ama fırsat transferi olarak sanki zanioloyu yollayabilirsek Lookman yavaş yavaş yükleniyor

Sommer'le anlaştıysak -yerli çoğu kişi bunu ima ediyor- neden daha kötüsü için bekletiyoruz ben onu anlamadım.Geçen sene dünyanın en iyi iki kalecisinden biriydi Sommer.Hatta eğer cl finali farklı olmayıp kaybetselerdi büyük ihtimalle bu ballondorda en iyi kaleci ödülünü de kendisi alırdı
Sommer ile anlaşma da tam olarak yok bence o sanırım 6 milyon yıllık istiyor. İnter'de bonservissiz bırakmaz. Onun dışında yaşı vb. sebebiyle ayrı olarak hoca Ederson'u daha çok beğeniyor diyor haberciler.

I'd like to invite you to my prediction game. Register and come play with us: Gscimbom1 kicktipte şöyle bir tahmin yarışması var kurdum

Clye kadro bildirmeye 24 gün kaldı.nasil olsa ortaya çıkacak isimler 1 haftaya

Bu ederson yan toplarda nasıl çok city maçı izledim ama hiç bu yönüne dikkat etmedim, bu olay bizim karın ağrımız muslera da çıkmıyordu günay da çıkmıyor şöyle cezaalanını süpürecek bir adam isterdim şahsen.

Edit : muslera bu skill'i sonradan kaybetti super final dönemleri muazzamdı bu konuda sineği bile yakalıyordu cezalanında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt