Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 sene Manchester City kalesini korumuş Brezilya milli takımının kalecisine bu kadar sık kolsuz yakıştırması yapmak ta ancak bizimki gibi her bir zerresinden FM dâhisi futbol ulemalarının fışkırdığı ülkelerde olur muhtemelen.

Acheampong stoperi de yedekliyo dünkü oyununa bakarsak.

chelseadan acheampong ve tyrique george paketi...Allahim nasip et🤲

Oynama garantisi ile acheampong 2 sene bizim olsun

Chelsea çağırırsa da alternatifini bulalım

lineup (12).webp

Eğer 2 numara giyecek bir sağ bek ve 1 numara giyecek bir kaleci alırsak teknik olarak 1-11 dizdiğimiz bir kadro çıkarabileceğiz.

yabanci siniri 16 olacak

getirin kardesim yabanci sag bek yabanci orta saha

Mustafa duruyu gördün mü sen fiziğini

Ada ile milli takimdaymis

Dün u 19 eksik çıktı maça.forvette çağrıyı görünce kufru bastım.yenilmisler

Ne zamanki jelert,yusuf ve metehan gider yerine mustafa duru ve ada alır ve süre bulur

O zaman overiz hocayi.Arda abdulkerimin zaten çok önünde.direkt oynamali şu an
Arda Aponun nasıl çok önünde yahu abartmayın

Oynasın süre bulsun tabii de şu an max %65 ile oynuyordur

Gidip mal gibi Ekitikeye 100 verdiler.. Su an dunyada en prime herif İsak basacaksin 150-170 neyse tartışmasız bir forvetin olacakti ortada forvet kalmadi Newcastle da satarsa gt gibi kalacak..

Herseye ragmen Yine agir favoriler gecen yil forvetsiz idare ettiler bu sezon en azindan Ekitike Nunez hiyarindan daha faydali olur..

Rodrigo feneri ikna edemezse lpool devreye girer.

3 alan santrafor ile 10 alan santraforun bir takıma katacağı katma değer ile 3 alan akaleci ile 8 alan kalecinin katma değer farkı aynı değil

8 alan kalecinin 3-4 alan kaleciye göreceği yaratacağı fark yüzde 5 değildir

o da şampiyonlar ligi yarı finalinde filan hissedilir belki

bonservisli 3 maaşlı muslera 2011 modelini almak şu an daha mantıklı değil mi ben mi yanlış düşünüyorum en azından bnservisi sermaye olarak düşünülür
Kesinlikle katılıyorum sana ancak tüm stad Edersson diye bagirdiktan sonra getirecegin her türlü kalecide sıkıntı yaşayacağımız kesin.Citayi yüksek tutmayacaklardi alıp getireceklerdi kaleciyi kimse birşey diyemezdi.Bixim forumda bile herkes 25 milyondan aşağı kaleci beğenmedi.Ona ne diyeceksin.İtibarda tasarruf olmaz dediler.Diyolar..Biz o aşamalara gelmedik henüz ama gelmiş gibi yapıyoruz.

Sane'nin dun kac tane asisti gitti ? Manyak bir herif aldik yunus bay kerem dahil dikine bu kadar iyi gidebilen topcumuz olmadi cok uzun suredir.. Muhtesem oynadi diye bir iddam yok ama birkac sekans beni cok heyecanlandirdi ..
Peki sanenin önüne top atan kimi gordun abi verkaca girdiğinde ?barışın ayağı kötü,geç.sara ve yunus ilerde yapacak bunu

Ama asensio ve ilkay diye bagiriyo takim

Demirbay ve mertens gitti.2024 şampiyonluğunun baş mimarlari..
Berkan basi kesilmis tavuk gibi,muhtemelen gidecek.
Eyup kiralık gidecek
Efe ne kadar sure bulur bilemiyoruz şu an
Kaan bitik ve fazlalık
Böyle derde düşersiniz hepiniz
Ananızın liginde bile eksikler ortada

3 ortasaha ve 3 kanat çok yetersiz.
Sallai diyenlere de dalasim geliyo.sagbek için bile ağır ve çok faul yapiyo
Kiyacağız birilerine
Bu takim vasatlar takımı olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt