Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanmak istiyorum da bu kuslarin medyasi bu kadar mi kahpe?
bu kadar değil.

aklının alamayacağı kadar.

sen kerem'in de o yazdıkları gibi şeyler söylediğini mi sanıyorsun örneğin? %0.1'ini bile dediğini sanmıyorum.

aynı medyaya kalsa, hakan da neler demişti değil mi?

Boey muzmin sakat ancak kiralik ve opsiyon olursa fitim cunku yedek olarak Sallai var.
bizde de hiç sakatlık geçirmedi adam ya. adamın tek oynamadığı maç bayern ile görüşmeler yaptığı dönemdi herhalde. ki en sprint oyunculardan biriydi bizdeyken. sara tipi sakatlanmaz mesela kolay kolay bunların sakatlanma olasılığı daha yüksektir. en basit kas yaralanmaları yasar onu bile yasamadı adam bizdeyken. herifin ayağına kram girdiği maç yok.

mükerrer

Son düzenleme:
bizde de hiç sakatlık geçirmedi adam ya. adamın tek oynamadığı maç bayern ile görüşmeler yaptığı dönemdi herhalde. ki en sprint oyunculardan biriydi bizdeyken. sara tipi sakatlanmaz mesela kolay kolay bunların sakatlanma olasılığı daha yüksektir. en basit kas yaralanmaları yasar onu bile yasamadı adam bizdeyken. herifin ayağına kram girdiği maç yok.
Unuttun herhalde. Fatih Terim doneminde sakatlik gecirmisti. Hatta hoca erken dondurdugunde bir daha sakatlandi. Bayern’de daha beter oldu.

Çok mu zordu şu muameleyi yapman Hakan?

k2qD4jA-cU6Wi1ilr_F-HQ.webp

inter kampına katılma zorunluluğu gününe ve dinçerle görüşene dek tek bir kelime etmeyen adamın gs masallarına inanılmaz. o söylentiler günlerce sürdü tek bir açıkllaması olmadı. hakan calhanoglu denen adamın söylediklerinin tamamı safsatadır, inanmayınız. ederini verdiğinizde satın alamayacağınız oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

30. saniyedeki torreira pozisyonuna penaltı diyen asalak tv şovmenleri var. Bunların başında aynaların efendisi geliyor.
Bu kadar aptal bir mahlukatı başımıza uzman diye sattılar yıllarca.

Ndombele bonservissiz diye vermislerdir. 1 sene kiralik dedigin gibi, kiralik bedeli olmazsa, verebilirler gibi duruyor.
Nice'in sahibi Ineos (Jim Ratcliffe). Öyle maddi anlamda derdi olacak bir kulüp değil aslında. Maaş verilecek oyuncuya çok rahat maaşını verebiliyorlar. Takımlardan var ciddi maaş alan futbolcular. Zaten ciddi bonservis harcayan da bir kulüp, para sorunları yok, sahibi milyarder. :D

Zaten o paylaşımın da Nice ile bir ilgisi yok muhtemelen 😄

inter kampına katılma zorunluluğu gününe ve dinçerle görüşene dek tek bir kelime etmeyen adamın gs masallarına inanılmaz. o söylentiler günlerce sürdü tek bir açıkllaması olmadı. hakan calhanoglu denen adamın söylediklerinin tamamı safsatadır, inanmayınız. ederini verdiğinizde satın alamayacağınız oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
abi bazı konularda sanki oradaymışsıznız gibi nasıl emin oluyorsunuz bu kadar yaw? :d

ben "hayır demedi" de diyemem, "evet dedi" de diyemem. çünkü bilmiyorum.

ama fb medyasının ne olduğunu biliyorum. özellikle bir kaç mihenk taşı herif var. onların neyi, ne için yazdığını biliyorum. çünkü kaç kere ifşa oldular. delilli ispatlı. dolayısıyla o adamların eski gslı ya da gslı olduğu bilinen oyuncularla ilgili yaptıkları haber sıçmıklarını zerre kaale almıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt