Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha da kahpelerInanmak istiyorum da bu kuslarin medyasi bu kadar mi kahpe?
kadro dışı kaldığı dönem mi acaba, ben o sakatlıkların bi bahane olduğunu düşünüyorum. o ara menajeriyle alakalı söylentiler olmustu. hatta uzun süre alt takımla antrenman yapıp bir anda barca macıyla sahaya dönmüştü ve sahanın yıldızıydı.Unuttun herhalde. Fatih Terim doneminde sakatlik gecirmisti. Hatta hoca erken dondurdugunde bir daha sakatlandi. Bayern’de daha beter oldu.
bu nasıl antreman biz böyle antreman yapıyormuyuzsaneyle ne oynar biliyonuz mu ilkay. ikisi de yıllarca bu oyunu oynamıs adamlar. içinden geçerler orta sahaların.
Sence.bu nasıl antreman biz böyle antreman yapıyormuyuz
hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulübü bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.abi bazı konularda sanki oradaymışsıznız gibi nasıl emin oluyorsunuz bu kadar yaw? :d
ben "hayır demedi" de diyemem, "evet dedi" de diyemem. çünkü bilmiyorum.
ama fb medyasının ne olduğunu biliyorum. özellikle bir kaç mihenk taşı herif var. onların neyi, ne için yazdığını biliyorum. çünkü kaç kere ifşa oldular. delilli ispatlı. dolayısıyla o adamların eski gslı ya da gslı olduğu bilinen oyuncularla ilgili yaptıkları haber sıçmıklarını zerre kaale almıyorum.
Boey gelirse aynı performansı sergileyeceğinden emin miyiz?
Sırtı dönük 10 no nasıl oynanır gelsin de az ders versin Sara ya
Onun ben yobaz kafasına, hatırlatma onu.takımda kaptanlık yapmış , çoğu kişinin kanaat önderi olan , fanları kendisini sevmeyenlere hakaret eden herif bile tekte kabul etmişken az bile demiş
ben öyle düşünmüyorum danyal'ım.hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulüpleri bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.
Hakan bence hiç fb gitme niyetinde değildi fakat kötü bir blöf yapıp bize gelmek için fb'yi kullanmaya kalktı. Baktı olmayacak, İnter'e döndü.abi bazı konularda sanki oradaymışsıznız gibi nasıl emin oluyorsunuz bu kadar yaw? :d
ben "hayır demedi" de diyemem, "evet dedi" de diyemem. çünkü bilmiyorum.
ama fb medyasının ne olduğunu biliyorum. özellikle bir kaç mihenk taşı herif var. onların neyi, ne için yazdığını biliyorum. çünkü kaç kere ifşa oldular. delilli ispatlı. dolayısıyla o adamların eski gslı ya da gslı olduğu bilinen oyuncularla ilgili yaptıkları haber sıçmıklarını zerre kaale almıyorum.
Sergileyemeyeceğinden emin gibiyim ben aksine.
bu mesela tahmindir c'eis. saygı duyarım ama mutlak doğruymuş gibi nasıl kabul ederim? senin yorumun, okuman ve tahminin. bu aynen böyle de yaşanmış olabilir, alakası da olmayabilir. ben sonuca bakarım. herif fb'ye gitti mi? hayır. gerisi tamamen yoruma dayalı spekülasyondur benim için. bazı taraftarlar bu işleri gereğinden fazla kafaya takıyor bence.Hakan bence hiç fb gitme niyetinde değildi fakat kötü bir blöf yapıp bize gelmek için fb'yi kullanmaya kalktı. Baktı olmayacak, İnter'e döndü.
AsSa, duyum var mi