Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaynakAs
Boey gs
Daha ne olsun heisSadece ilkay gelse ortasaja rotasyonu yine de oldukça rahatlar
Sadece ilkay gelse ortasaja rotasyonu yine de oldukça rahatlar
Hayir. Hamstring injury.kadro dışı kaldığı dönem mi acaba, ben o sakatlıkların bi bahane olduğunu düşünüyorum. o ara menajeriyle alakalı söylentiler olmustu. hatta uzun süre alt takımla antrenman yapıp bir anda barca macıyla sahaya dönmüştü ve sahanın yıldızıydı.
Serdar ali ve candaş abisiyle çok takılınca orta yolcu fbjk yalakası oldu malesefkarabüllükçü kripto fenerli ve 10 IQ
Benim de Hakan'a inanmakta zorluk cektigim mesele bu. Neden aciklama yapmasi bu kadar uzun surdu? Hakan bence Fener ile pazarliga girdi. Aklinda bu bizim tarafi harekete gecirir dusuncesi vardi ama stratejisi tutmadi.hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulübü bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.
bu konu çünkü 1 günlük mesele değildi. günler sürdü. ve üstüne basa basa hep fenerle yazıldı farklı senaryolarla.
Niye alamayalım gittin 3.5-4e eren aldın işte sol bekedunden beri cıkan en iyi haber hoca sol stoper istiyor denmesi ve boey haberi ,boeyden başka iyi adamı ucuza alamayız oraya
Ben de gelsin isterim de o bolgede cok bolluk var. Okan hoca bunlarin hepsini nasil mutlu tutacak. Hadi geldi diyelim. O bolgeye adaylar:Sadece ilkay gelse ortasaja rotasyonu yine de oldukça rahatlar
Bu nasil yazım. Dogmamıs miydın o zaman?Ünal Aysal terim ayrıldığı vakit mustafa denizliye teklif yapmış.Nasil çıkacaktık acaba gruptan mustafa denizli ile vizyoner başkan..Bu nasıl bir kalllesliktir