Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Winter beğendiğim bi stoper ama çok tuzlu olur. Bi de solak arayak bir mühlet daha

- Boey (Sadece kiralık)
- KMJ (Opsiyonlu kiralık)
- Ederson (2+1 sözleşme)
- İlkay (1+1 sözleşme)

Yapılacak şu iki paket acayip elimizi rahatlatır.

dunden beri cıkan en iyi haber hoca sol stoper istiyor denmesi ve boey haberi ,boeyden başka iyi adamı ucuza alamayız oraya

Sadece ilkay gelse ortasaja rotasyonu yine de oldukça rahatlar

Aynen ideali İlkay + bir genç Lemina muadili AMA sadece İlkay bile ciddi fark yaratır. Tabi o zaman CL'deki 8+ maç ve derbiler için Torreira-Lemina ikilisini mutlaka sahada tutacak şekilde rotasyonu ayarlamamız gerekir. Sara-İlkay sürekli ikisinden birini dinlendirmeli, büyük maçlar öncesi o ikisinin sakatlığına veya performans düşüklüğüne falan izin vermemeli asla. Ligde çoğu maçta Torreira-Lemina'dan biri + İlkay + Sara üçlüsü kotarır. Hatta İkisinden biri + İlkay veya Sara + 10 numarada Yunus bile kotarır.

kadro dışı kaldığı dönem mi acaba, ben o sakatlıkların bi bahane olduğunu düşünüyorum. o ara menajeriyle alakalı söylentiler olmustu. hatta uzun süre alt takımla antrenman yapıp bir anda barca macıyla sahaya dönmüştü ve sahanın yıldızıydı.
Hayir. Hamstring injury.

Toplamda kacirilan mac sayisi 23. Ilk sakatlik 20 gun, ikincisi 93 gun.

Transfermarkt dan bakabilirsin.

bize gecen yıldan beri sol stoper lazımdı,ısrarla sag stoper istenmesini anlamış degilim ,orada sırıtan adam apo maalesef

Halen yaprak dahi kipirdamiyor oluşuna sadece küfür edebiliriz bu kadar sessizlik olamaz

hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulübü bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.

bu konu çünkü 1 günlük mesele değildi. günler sürdü. ve üstüne basa basa hep fenerle yazıldı farklı senaryolarla.
Benim de Hakan'a inanmakta zorluk cektigim mesele bu. Neden aciklama yapmasi bu kadar uzun surdu? Hakan bence Fener ile pazarliga girdi. Aklinda bu bizim tarafi harekete gecirir dusuncesi vardi ama stratejisi tutmadi.

Kerem hakkinda Fener'e gitmek istediginden en ufak bir suphem yok. 7 milyon euro az para degil. Ancak medyada yazilan seyleri soyledigini pek sanmiyorum.

dunden beri cıkan en iyi haber hoca sol stoper istiyor denmesi ve boey haberi ,boeyden başka iyi adamı ucuza alamayız oraya
Niye alamayalım gittin 3.5-4e eren aldın işte sol beke

6-7 milyona bizim oyuna uygun bek bulunur bulabilene çok atla deve değil

Her mevkiye 20-25 verip hazır oyuncu alacak bi takım değiliz henüz

Sadece ilkay gelse ortasaja rotasyonu yine de oldukça rahatlar
Ben de gelsin isterim de o bolgede cok bolluk var. Okan hoca bunlarin hepsini nasil mutlu tutacak. Hadi geldi diyelim. O bolgeye adaylar:
- Icardi (idolumuz)
- Sara (20+ bonservis yatirim yapilan adam)
- Ilkay
- Yunus (birinci tercih degil)
- Sane (birinci tercih degil)

Bence bu yukaridaki portre yuzunden Okan hoca Ilkay'i istemiyor. Sane'nin bile yedege dusebilecegi bir takimdan bahsediyoruz.

Bize Lemina'yi yedekleyecek adam cok daha muhim.

Ünal Aysal terim ayrıldığı vakit mustafa denizliye teklif yapmış.Nasil çıkacaktık acaba gruptan mustafa denizli ile vizyoner başkan..Bu nasıl bir kalllesliktir

GS taraftarının mutlu olması için transfer sezonunda her 16 saatte bir transfer yapılması gerekiyor..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt