Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unuttun herhalde. Fatih Terim doneminde sakatlik gecirmisti. Hatta hoca erken dondurdugunde bir daha sakatlandi. Bayern’de daha beter oldu.
kadro dışı kaldığı dönem mi acaba, ben o sakatlıkların bi bahane olduğunu düşünüyorum. o ara menajeriyle alakalı söylentiler olmustu. hatta uzun süre alt takımla antrenman yapıp bir anda barca macıyla sahaya dönmüştü ve sahanın yıldızıydı.

abi bazı konularda sanki oradaymışsıznız gibi nasıl emin oluyorsunuz bu kadar yaw? :d

ben "hayır demedi" de diyemem, "evet dedi" de diyemem. çünkü bilmiyorum.

ama fb medyasının ne olduğunu biliyorum. özellikle bir kaç mihenk taşı herif var. onların neyi, ne için yazdığını biliyorum. çünkü kaç kere ifşa oldular. delilli ispatlı. dolayısıyla o adamların eski gslı ya da gslı olduğu bilinen oyuncularla ilgili yaptıkları haber sıçmıklarını zerre kaale almıyorum.
hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulübü bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.

bu konu çünkü 1 günlük mesele değildi. günler sürdü. ve üstüne basa basa hep fenerle yazıldı farklı senaryolarla.

hiç farketmez abi sen sosyal medyanın hali ortadayken ve onca söylentiye rağmen çıkıp bir şey demiyorsan bu senin problemindir. madem netsin gs konusunda bugünki gibi o zaman konusacaksın. biz yıllardır kulüpleri bu sebepten eestiriyoruz. bi haber yalansa yalanlayacaksın. sustuğun taktirde gerçeklik payı vardır.
ben öyle düşünmüyorum danyal'ım.

ben gslıyım ve fb'ye gitmek istemiyorsam ve fb buna rağmen bana sürekli ilgi gösterip, kulübüm ile de görüşüyorsa buna ne yapabilirim ki hayır demekten başka? o süreç esnasında da fbli kalemşörlerin sıkma haberleri de umurumda olmaz. ben kendimi bilirim.

sizler süreçlerin o kalemşörler tarafından anlatıldığı gibi yaşandığını sandığınız için böyle yükseliyorsunuz ama herif reddetmiş fb'yi işte daha ne yapsın?

çıkıp "ben fb'ye gitmek istemiyorum ama hala daha zorla kulübümle ve benimle görüşüyorlar" diye açıklama mı yapsın? sence bu mümkün mü? :)

Bu dönem bizdeki oyuncular reklam anlaşmalarından da iyi kazanıyorlar. Torreira -Hummel, Davinson- Defacto, Barış- Redbull, Osimhen'in 5 milyonluk imaj hakkı ödemesini de sponsorlar ödeyecek ama geçen sene öyle bir anlaşma yokken Ülker'den 1 milyon dolar kazandı mesela.

abi bazı konularda sanki oradaymışsıznız gibi nasıl emin oluyorsunuz bu kadar yaw? :d

ben "hayır demedi" de diyemem, "evet dedi" de diyemem. çünkü bilmiyorum.

ama fb medyasının ne olduğunu biliyorum. özellikle bir kaç mihenk taşı herif var. onların neyi, ne için yazdığını biliyorum. çünkü kaç kere ifşa oldular. delilli ispatlı. dolayısıyla o adamların eski gslı ya da gslı olduğu bilinen oyuncularla ilgili yaptıkları haber sıçmıklarını zerre kaale almıyorum.
Hakan bence hiç fb gitme niyetinde değildi fakat kötü bir blöf yapıp bize gelmek için fb'yi kullanmaya kalktı. Baktı olmayacak, İnter'e döndü.

Hakan bence hiç fb gitme niyetinde değildi fakat kötü bir blöf yapıp bize gelmek için fb'yi kullanmaya kalktı. Baktı olmayacak, İnter'e döndü.
bu mesela tahmindir c'eis. saygı duyarım ama mutlak doğruymuş gibi nasıl kabul ederim? senin yorumun, okuman ve tahminin. bu aynen böyle de yaşanmış olabilir, alakası da olmayabilir. ben sonuca bakarım. herif fb'ye gitti mi? hayır. gerisi tamamen yoruma dayalı spekülasyondur benim için. bazı taraftarlar bu işleri gereğinden fazla kafaya takıyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt