Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig 2 takımlı edebiyatından gına geldi almanyada tek takımlı la ligada 2 takımlı premier ligde city liverpool var başka şampiyonluk adayı yok galatasaray kafanıza vurup vurup şampiyon oluyor diye kasmayın bu kadar ha lig tek takımlı.

Donnarumma ve Ederson'un alternatifi İnaki Pena veya Berke Özer mi

Ulan Osimhen alınmasa kimi alacaktınız Semih Kılıçsoyu'mu

Bu hafta en azından 2 oyuncu ile vedalaşalım sonra cuma maçımızı kazanalım hafta sonu güzel haberler gelmeye başlar..

Şu twitter çukurun da G.Sara’ya abuk sabuk yorum yapanların ağızlarına kürekle vurasım var.

inaki pena kaleci olarak aman diyim herif de boy yok asirtma gelen her top gol olur 1.84 luk kaleci mi olur .. sen tafarel olsan anlarim ama degilsin

Frankfurtun olay başarı değil karanlık ilişki ağı.
1 sezon istatistik yaptı diye 80-90-110 milyon basıyorlar adamlara.
Barış adamlarda olsa 200 isterlerdi veren de çıkardı bütün büyük takımlar güya peşlerinde olurdu. Sende olunca 30 bile vermiyorlar.
Frankfurt başarısı, atalanta bilmem nesi gibi hikayelere inanmıyorum artık.
Paranı akması isteniyor ve bir yerlere doğru akıyor.
Bonservissiz aldıkları oyuncuyu 2. sezonunda az bişe parları diye 80 verilen dünyada, aynı ligde benzer performans gösterip bir tarafını yırtıp kendini gösteren diğer oyunculara verilmediği bir ortam var.
Bir zamanlar benzer işleri felix, griezman gibi oyuncularla yaptılar.

Hala götzenin oynadığı, forvetinde bats olan takımın sattığı oyuncular şüphe ile yaklaşılmalı. Var bir dümen
Griezman gibi müthiş bir oyuncuyu niye bu kategoriye soktun?

Şahanın yaman kerata şarkısı Spotify ve youtubede çıkmış. Begenmeden geçmeyelim bu şarkıyı zirveye taşıyalım macun ve diğerlerine ibret olsun..

Samsun kadrosunu korumuş ve iyi top oynuyor ,genclerbirligi geçen senenin bodrumu olacak büyük ihtimal ,ne hoca var ne transfer

Dun bizim macta sadece 77. Kanalda sorun vardi uyeliginiz kapsamiyor diye bugun samsun macinda sikinti yok acaba sadece dune ozel mi oldu ?

Geçen sene dedik Martens gidecek hemen Twenteden Sem Steijn'i kapalım diye , Feyenorda kaptırdık ilk maçında sapladı herif, Jelert parasına almışlar

Dun bizim macta sadece 77. Kanalda sorun vardi uyeliginiz kapsamiyor diye bugun samsun macinda sikinti yok acaba sadece dune ozel mi oldu ?
Seni sansürlemisler , ara şikayet et , ayrıca İstiklal marşı sonrası oyuncuların sahaya yayılışını izlemek istiyorum para veriyorsam görmek istiyorum kardeşim, Zen pırlanta reklamınızı mabadınıza sokun de , ben iptal ettirirken öyle demiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt