- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Boey'in yerini dolduracağız diye aldığımız bonservisi geri verdik boşa verilecek bir 10 milyona daha tahammülümüz yok gelsin iyi kötü ne oynayacağı belli en azından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere gitmeyen bı boey kaldida ondandırbizim taraftarın bzden giden oyunculara düşman olması çok hoşuma gitmiyor açıkçası önce kerem simdi boey ,eskiden garry ,bruma
boeyde gittiğinde forma imzalarken ters bir laf ettiOsi 35 gol 10 asist
Yunus 5 gol 12 asist
Barış 12 gol 8 asist
Sane 10 gol 10 asist
şaşlık gömdüm yarım kilo heis
Sacha da ikna olsa da yolumuza baksak artıkBayern 10-11 mye ikna olmuş demek. Daha 2 hazırlık maçımız vardı, onu da düşelim 7.5a bitirelim boeyi
Efsane budur
4-4.5 civarı istiyor sanırım. 3.5a bitirelim şu işiSacha da ikna olsa da yolumuza baksak artık
Aynen. Kendi bacaklarina siktilarBence salaklık yaptılar, hazırlık maçı gibi lig zaten, bir sürü yeni transferin var. Git oyna, alissinlar birbirlerine. Ben Antep maçının sane için ne kadar olumlu olduğunu gördüm
Boey'in yerini dolduracağız diye aldığımız bonservisi geri verdik boşa verilecek bir 10 milyona daha tahammülümüz yok gelsin iyi kötü ne oynayacağı belli en azından.

Efsane budur
Ederson, Boey, Veiga, İlkay, G.Sazdağı ile kapatalım transferi. Hiç zorlamaya gerek yok.
Silsene renktaş, boşuna mı seni Süper Mod seçtiler?konusuda forumdan silinmeli