Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris konusu gereksiz yere gündemim oluyor.
1. Baris acisindan; onunde Osimhen var. Yasam tarzi ve kariyer beklentileri ortusmuyor.
2. Bizim acimizdan; borcumuz yok, acil para girisine ihtiyac yok. Bu sene CL uzerine olasi CWC ile de zaten degerini artiracaktir Baris.

Bu iki acidan bakinca da bu haberlerin tamamen yalan ve akil karistirmak icin olduğunu dusunuyorum.

Bizim su anda derdimiz kaleci, sag bek, sol stoper ve orta saha olmali. Ne Baris'i kardesim.

Gaziantep takimindan bile defans arkasina top yedik kac tane. Avrupa'da bunlar affedilmez. Oncelik kesinlikle bunlar. Gene hikayeden gundemler.

İlkayda bence en büyük sıkıntı Pep. İlkaya en az 2000dk sözü vermese İlkay bize gelirdi çoktan maaşı falan bile düşürüp. Dünya kupası var yedek kalmak istemez.
Gökhan Sazdağı yine de alınabilir. Sağ bekte yerli olarak Kaan'dan başka alternatif yok. Orta kesebilen bekimiz olur hem de yerli. Yedek beklese de sorun etmez.

avrupada uzun top oynatmasını
sığırpresden daha çok umuyorum

keşke öyle oynatsa

ileride barışın sanenin ve osimhenin olduğu takıma müthiş taktik

ayriyeten şu uzun top olayınıda anlamıyorum

iyi uygulanırsa iyi bir taktik özellikle clde

adamlar iki pasda senin sığırpresini ekarte ediyorlar canavar gibi olacak rakipler clde
Bizden iyi kontra atak takımı olur orta sahayı

Bissouma lemina Torreira yapıp şu presi orta sahada yapıp top kaparak çıkmamız lazım ön alanda pres yapıp kaptırınca arka taraf ova gibi kalıyor takım boyunu orta sahaya çekip ileride osimhen barış bırakıp orta alana yığsak pozisyon vermeyiz kapağımız toplarlada hızlı çıkarız dikine

Barış şampiyonlar liginde oynadığında değerini düşünemiyorum. 70 milyonlara hazırlıklı olalım.

Yav avrupa hep hayalde kalacak zaten istersen ilkay singo ederson ne varsa al farketmez.Problem ligde büyük sıkınti olur baris giderse sürekli uzun top futbolu oynatiyor hala hoca.Avrupada bu oyunla elek olucan zaten.Tek taktik uzun top barisa yada osimhene.Top sendeyken oyun kurabilen yok stoperler uzun top oynuyor.Sacma sapan taktikler.
Hocam avatarinda Torrentin olmasinin ozel bir sebebi var midir

yapılacak en mantıklı iş Barış'ı tutup CL'de parlatmak eylül sonu gib keçiören'e 3m verip payını almak seneye de 45-50'ye satmak o arada da yerine oyuncu araştırmak

Baris gitmez rahat olun

Bu sene daha kalir

Yükselisini devam ettirir ve SL‘de iyi performans gösterirse seneye tutamayiz ama
Ben bunu bekliyordum bu yaz biraz ama belliki CLde osimhen sane icardi var, enteresan maclar gelecek. Ustune DK ihtimali var... Piyasasi artabilir, daha duzgun takimlar ilgilenebilir.

2026 yazinda konusacagimiz bir konu olacaktir kesin

barış işin sonunda gider ya da gitmez.

ancak şuna eminim ki, hainlik yapmayacaktır ve kulübünü zor duruma sokmayacaktır.

eğer giderse de kulüp reddedemeyeceği bir teklif almış demektir, back-up planı yapılmıştır ve barış da mutludur.

buna eminim ve bu içimi rahatlatıyor. o yüzden zerre kafama takmıyorum bu olayı.

En basitinden Berkan kutlu ayarı oyuncuyu bile 8 den aşağı alamazsın Avrupa’da ufak tefek meblağlara oyuncu satmamalıyız bak benficaya adamlar sorunlu olduğu topçuyu 30 milyona Beşiktaş’a istenmeyen keremi 22.5 a fenere çaktı böyle olmamız lazım ucuza topçu vermeyeceksin adamlar kolsuz dedikleri edersonu taraftar istemediği halde 20 milyondan aşağıya düşmüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt