Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.405
- 91.374
- 5.093
Ulan bu zamana kadar şu % 20 olayını çözememekte ağır gerizakalılık ya. Yapacağınız işi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı stoperOo ceket tayfanin fantazileri " ne şov yapariz beee" diyerekten
Kafasinda dusunen adam 2 gol 1 asist vermez sana sezon ilk macinda, uzerine hala zorladi hatta.barış işin sonunda gider ya da gitmez.
ancak şuna eminim ki, hainlik yapmayacaktır ve kulübünü zor duruma sokmayacaktır.
eğer giderse de kulüp reddedemeyeceği bir teklif almış demektir, back-up planı yapılmıştır ve barış da mutludur.
buna eminim ve bu içimi rahatlatıyor. o yüzden zerre kafama takmıyorum bu olayı.
Az abi az elimİdeki adamları üç kuruşa vermeyelim sadece alışlarla üst düzey kulüp olamayoz satışlarda da bu olmalı 45-50 sara 70-80 barış yunusta en az 60 milyon olmalı işine gelen gelsin
ya barış ile ilgili dedikodu çıktı, herif gelip "okan uzun top oynatıyordu zaten avrupa'da elek olacağız" yazıyor. :dBizim taraftarda ultra panik artik . Her seye aninda eyvah. Memnun olmadigimiz muhabirler bu kitleden full besleniyor zaten
İbret olsun makara olsun diye.Hocam avatarinda Torrentin olmasinin ozel bir sebebi var midir
Toparlar abi herifin ayak raket gibi inan bana Avrupa’da performansa bakıldığı kadar salt yeteneğe bakıyolar sara çok yetenekli oyuncu onun yeteneğine bile 40 veren çıkar en az biraz da pazarlamayı bilmemiz lazımSara için 45-50 zor performansı zayıf kaldı geçen sene
Barış ı satıp bunu almak büyük saçmalık olur Barış ın muadili Leao,Rodrygo,Lookman falan olmayacaksa asla satılmamalı
Barışın yerini tek dolduracak adam lookman bencedeBarış'ı satıp Lookman,Singo,Sol Stoper,Orta saha,Sommer alacaksak sadece kabul ederdim ben
forumdan bir on sene önde yaşıyorum bazenBarış'ı satıp Lookman,Singo,Sol Stoper,Orta saha,Sommer alacaksak sadece kabul ederdim ben