Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barış işin sonunda gider ya da gitmez.

ancak şuna eminim ki, hainlik yapmayacaktır ve kulübünü zor duruma sokmayacaktır.

eğer giderse de kulüp reddedemeyeceği bir teklif almış demektir, back-up planı yapılmıştır ve barış da mutludur.

buna eminim ve bu içimi rahatlatıyor. o yüzden zerre kafama takmıyorum bu olayı.
Kafasinda dusunen adam 2 gol 1 asist vermez sana sezon ilk macinda, uzerine hala zorladi hatta.

Bu sezon icin asla olacagini sanmiyorum,kerem merem varken GSdeki yerli muhabbetini iteliyor fenerli medyacilar, sarlatan seten bayiliyor hatta bu muhabbetlere.

Sara muhabbetide yapiyorlar, gitsinde omurgada eksik kalsin temasinda takiliyorlar hep.

Bizim taraftarda ultra panik artik . Her seye aninda eyvah. Memnun olmadigimiz muhabirler bu kitleden full besleniyor zaten

Neom istiyorsa barış için en az 50 milyon euro bonservis ve keçiören'nin payını da ödemesini istemeliyiz. almıyorsa kendileri bilir.

Sara için 45-50 zor performansı zayıf kaldı geçen sene
Toparlar abi herifin ayak raket gibi inan bana Avrupa’da performansa bakıldığı kadar salt yeteneğe bakıyolar sara çok yetenekli oyuncu onun yeteneğine bile 40 veren çıkar en az biraz da pazarlamayı bilmemiz lazım

Fb jankovici rotasyona aldı.24 yaşında adamın nesini kiralasinlar kocaeliye falan.cocuk kendi takımında as oyuncu,kocaeliyi beğenir mi

Sacmasapan argümanlar

Barış'ı satıp Lookman,Singo,Sol Stoper,Orta saha,Sommer alacaksak sadece kabul ederdim ben

Barış'ı satıp Lookman,Singo,Sol Stoper,Orta saha,Sommer alacaksak sadece kabul ederdim ben
forumdan bir on sene önde yaşıyorum bazen

Osimhen
Kenan Yunus Sane
Bissouma Torreira
Jakobs Singo Davinson Ferdi
Tzoklakis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt