Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.783
- 66.851
- 5.003
Bizim yönetim yine iş bilmezlik yaptı. Bari gidin 5 milyona keçiörengücünü komple satın alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pilot kilot takım ayağınaBizim yönetim yine iş bilmezlik yaptı. Bari gidin 5 milyona keçiörengücünü komple satın alın
Bilmiyorum belki haklısındır ancak Boey zaten soğuk görünen bir adam. Umursamaz gibi görünen. Sakin sessiz biri. Ancak hırslı oynadığını gördük zaten. Belkide biz yanlış düşünüyoruz hakkında. Bence faydalı olabilir.Oyuncuyu az biraz tanıdık bizde kaldığı dönem, bizden ayrılış süreci ve gittikten sonraki hal ve tavırlarından. Ben gram fayda beklemiyorum, ki gelmek istemediği için dönmeyecek zaten
Boey her ne kadar bize gelmek istemese de israr edilmesinden yanayım
Caferim kiralamada pay alamazlar yav. %20sine sahip değiller ki. Sonraki satışından %20 payları var.Kardan pay var onda ayrıca farklı takımlara kiraladık rengim
For what?Forumdaki hainlerin isimlerini istiyoruz!
Ekli dosyayı görüntüle 298476
seni ilgilendirmezFor what?
Haydaaaaaa cellat olmaya hazırdım, mösyö wallseni ilgilendirmez
Ağustos ayını kadroda gönderilmek istenilenler için ayırdık herhalde. Geleceklere yönelik ciddi tek haber yok 10 gündür. 2 işi aynı anda yapmama gibi huyumuz var.
Yapılması gereken transferleri alakadar etmiyor kiTFF 1 hafta içinde yabancı sınırıyla ilgili karar verecekmiş. Bu karar bekleniyor olabilir.