Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
febe geçen sene ferdiyi satarak şampiyonluk şansını yüzde10 azalttı şimdi de biz Barış'ı satarsak değil 50 ye 70 e satsan bu yönetimin önün muadilini o paraya bile bulma alma ihtimali olmadığından çıkıp ne hoca ne yöneticiler hedef avrupada başarı demesinler.Hatta avrupayı geçtim lig yarışından bile şansımız azalır.Çünkü bu yönetim barışı satarsa yerine en fazla jelert uadili birini alabilir.İnşallah bu sene öyle bir hata yapmayız.Musleranın 1 yıl önceden gideceği belli iken aylardır kaleci alamayanlardan hesapta yokken Barışı satarak yerini doldurmayı beklemek hayalcilik olur

febe geçen sene ferdinin satarak şampiyonluk şansını yüzde10 azalttı şimdi de biz Barış'ı satarsak değil 50 ye 70 e satsan bu yönetimin önün muadilini o paraya bile bulma alma ihtimali olmadığından çıkıp ne hoca ne yöneticiler hedef avrupada başarı demesinler.Hatta avrupayı geçtim lig yarışından bile şansımız azalır.Çünkü bu yönetim barışı satarsa yerine en fazla jelert uadili birini alabilir.İnşallah bu sene öyle bir hata yapmayız.Musleranın 1 yıl önceden gideceği belli iken aylardır kaleci alamayanlardan hesapta yokken Barışı satarak yerini doldurmayı beklemek hayalcilik olur

Yönetimi çok kez yerden yere vurdum ama Barış'ı satıp muadilini alamama olayı bence biraz ezbere yorum. Neticede Sane, Lemina, Osimhen ve gelirse Ederson'u da bu yönetim transfer etti.

Yönetimi çok kez yerden yere vurdum ama Barış'ı satıp muadilini alamama olayı bence biraz ezbere yorum. Neticede Sane, Lemina, Osimhen ve gelirse Ederson'u da bu yönetim transfer etti.
boeyi satıp yerine 2 yıldır sağ bek bulamayan hala kaleci alamayan da bu yönetim.Barışı gibi güçlü sürekli kendini geliştiren ve hırslı adamı bulmak çok zor

boeyi satıp yerine 2 yıldır sağ bek bulamayan hala kaleci alamayan da bu yönetim.Barışı gibi güçlü sürekli kendini geliştiren ve hırslı adamı bulmak çok zor

Barış zaten nadide bir futbolcu. Ben muadili futbolcu bilmiyorum. O yüzden satılmamalı. Gerekirse verirsin heyvan gibi mayış, takımında tutarsın. Bazı oyuncular vardır satılmamalıdır.

Misal Barcelona zamanında Messi'yi istese öyle bir fiyata satardı ki, yani... Ama Messi işte, satmamalısın.

Benzer mantık, Barış = Messi demiyorum ama bizim için o kadar önemli bir futbolcu.

Ben Ilkay olayina kesinlikle ihtimal vermiyorum.

Bu kadar yildiz oyuncuyu yedekte birakamazsin. Su anki kadroda bile Yunus, Icardi, Sara ve hatta Sane'den ikisi yedek kaliyor. Gerci bizim hocanin
Lemina'yi kesip Sara'yi oynatabilecek bir kafa yapisinda olabilecegine de inaniyorum.

Ilkay'i oyuncular yedek kalinca kazan kaldirmayacak deseler cok isterim. Ancak on taraf kurulumu gercekten cok zor. Icardi ve Sane gibi adamlari nasil kesecek gorecegiz.

Benim bildigim Okan hoca, on tarafi soyle kurar:

Osimhen
Baris Icardi Sane

Icardi iyilesene kadar orada ya Yunus'u ya da Sara'yi oynatir.

Sara'yi keserse de bence orta sahadan Lemina'yi keser ve orta sahayi Torreira Sara seklinda kurar.

Bence cok dengesiz kadro olur ve buyuk sikinti yasariz.

Bu sezon Okan hocanin elit bir hoca olup olamayacagini gosterecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt