Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.917
- 59.435
- 3.423
De winter osimhenin 26 yaşında geldiği yerde sen kim köpeksin koçum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
febe geçen sene ferdinin satarak şampiyonluk şansını yüzde10 azalttı şimdi de biz Barış'ı satarsak değil 50 ye 70 e satsan bu yönetimin önün muadilini o paraya bile bulma alma ihtimali olmadığından çıkıp ne hoca ne yöneticiler hedef avrupada başarı demesinler.Hatta avrupayı geçtim lig yarışından bile şansımız azalır.Çünkü bu yönetim barışı satarsa yerine en fazla jelert uadili birini alabilir.İnşallah bu sene öyle bir hata yapmayız.Musleranın 1 yıl önceden gideceği belli iken aylardır kaleci alamayanlardan hesapta yokken Barışı satarak yerini doldurmayı beklemek hayalcilik olur
boeyi satıp yerine 2 yıldır sağ bek bulamayan hala kaleci alamayan da bu yönetim.Barışı gibi güçlü sürekli kendini geliştiren ve hırslı adamı bulmak çok zorYönetimi çok kez yerden yere vurdum ama Barış'ı satıp muadilini alamama olayı bence biraz ezbere yorum. Neticede Sane, Lemina, Osimhen ve gelirse Ederson'u da bu yönetim transfer etti.
Kerkez nasıl oynuyor üzümlü kekim:/frimpong acayip bir gol attı
boeyi satıp yerine 2 yıldır sağ bek bulamayan hala kaleci alamayan da bu yönetim.Barışı gibi güçlü sürekli kendini geliştiren ve hırslı adamı bulmak çok zor
Wirtz acayip oynuyor sol taraftan çok atak başlatmıyor liverpoolKerkez nasıl oynuyor üzümlü kekim:/
Bunlar bir kaç kaşar alacak diye okudumbunlar bşr kaç tane kanat alacak
Ben Ilkay olayina kesinlikle ihtimal vermiyorum.Yanarız be
hiç ya götüme bak senDe winter osimhenin 26 yaşında geldiği yerde sen kim köpeksin koçum
Bunun üzerine Donnarumma bize gelirse var yaaaLille yöneticileri Chevalier in yerine Berke Özer’i transfer etmek için İstanbul’a geldi.