Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boey'nin bayerndeki halini izlediniz mi de istio herkes

herif bayern'de tutunamamış
üstüne sakatlık geçirmiş
geri gelip bizde eski performansını mı verecek yani?

bu zihniyeti aşalım
Bırak tutunmayı herif koşmuyor bile. Aldığı topu yana ya da geriye vermekten başka yaptığı bişey yok. Saçını sallayıp duruyor. Yani boey olduğuna inanamıyor insan. Yerine o yaşlı herif girince siyahla beyaz kadar farkediyor sağ kanat

boey'nin bayerndeki halini izlediniz mi de istio herkes

herif bayern'de tutunamamış
üstüne sakatlık geçirmiş
geri gelip bizde eski performansını mı verecek yani?

bu zihniyeti aşalım
Çok sakatlanması dışında tutunamamış diyemeyiz, ne zaman biraz oynasa sakatlandı çünkü

Mevzu kalite değil diri kalamama kısacası

Sakatlanmadığı senaryoda bizden gittiği halinden kötü dönme ihtimalini görmüyorum.

Boey bana hiç bizdeki Boey gibi gelmedi kulüpler dünya kupasında izlediğim kadarıyla. Bence atletizm olarak bayağı geriye gitmiş ve sakatlık riski de var. Kendisi muşmula suratlı, mutlu olmayı kendine eziyet sanan garip bir tip. Boey profilinde bir sağ bek bulmak ne kadar zor olabilir yahu. Fransa Lig 1-2, Belçika böyle adam kaynıyor. Bizi istemeyen, mutsuzluğu ile negatif yayacak, sakatlık riski olan ve atletizm manasında eski halinden eser olmayan birine gerek yok. Profil doğru, isim yanlış. Ayrıca bu kadar yüksek bedelle Avrupa'ya sattığımız bir herifi kısa süre sonra tekrar kiralamak olumsuz bir izlenim olur gelecekteki potansiyel satışlar manasında.

Son düzenleme:
Zaniolo satip Eren dinkciyi alip orada da kota acmak gerek

lan tokatda babamın kankisi trafik kazası yapmış
iki kişiyi öldürmüş

serbest bırakmışlar ama şimdilik 2 hafta yurtdışı yasağı konmuş

yaya geçidinden karıkoca motoruyla geçerken vurmuş kendiside hızlıymış

gözaltı kararı gelirmi?

2,5 yaş genç Zeki Çelik'i asla istemeyip aylardır ille de Gökhan Sazdağı gelsin diye ağlayanları da anlamıyorum yani. Yani yedek olarak istiyorsunuz tamam da. Yedek diye tutulan Kaan, Berkan, Demirbay, Kutucu, hatta yedeğe çekilsin denen as Apokerim vs hepsi de iki kere oynayıp iyi görünmeyince nefret objesine dönüşüyor, herkes gitsin demeye başlıyor. Sanki yedek Gökhan her girdiğinde hiç sırıtmayacak, taş gibi oynayacak. Eminim bir gol yedirip iki dağa taşa orta yapsa ona da gitsin demeye başlayacak herkes... Genç falan da değil, gelişsin...
ben zekiyi 33 falan saniyordum su msji okuyunca aydinlanma geldi. adam 28 yasindaymis.

Barış ile napoli de ilgileniyormuş 50m+%20 satış karından pay+2 sene Tr takımlarına satmama, satış olursa bize öncelik şeklinde istenmeli

2,5 yaş genç Zeki Çelik'i asla istemeyip aylardır ille de Gökhan Sazdağı gelsin diye ağlayanları da anlamıyorum yani. Yani yedek olarak istiyorsunuz tamam da. Yedek diye tutulan Kaan, Berkan, Demirbay, Kutucu, hatta yedeğe çekilsin denen as Apokerim vs hepsi de iki kere oynayıp iyi görünmeyince nefret objesine dönüşüyor, herkes gitsin demeye başlıyor. Sanki yedek Gökhan her girdiğinde hiç sırıtmayacak, taş gibi oynayacak. Eminim bir gol yedirip iki dağa taşa orta yapsa ona da gitsin demeye başlayacak herkes... Genç falan da değil, gelişsin...
Gökhan 500 bonservis 700 maaş

Zeki 5 m euro bonservis 2.5 m euro maaş

Zeki as olarak istenmiyor, yedek olarak da çok pahalı bir bek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt