Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.812
- 7.435
- 1.843
2 ayda 2 transfer yapabildik şaka gibi tarihte yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadasin gay mi?Yok abi dövüyorlar nerden biliyorsun diye sorma bir arkadaşı dövdüler![]()
Keitaşu kadrodan en son elanoyu alırım
Bırak tutunmayı herif koşmuyor bile. Aldığı topu yana ya da geriye vermekten başka yaptığı bişey yok. Saçını sallayıp duruyor. Yani boey olduğuna inanamıyor insan. Yerine o yaşlı herif girince siyahla beyaz kadar farkediyor sağ kanatboey'nin bayerndeki halini izlediniz mi de istio herkes
herif bayern'de tutunamamış
üstüne sakatlık geçirmiş
geri gelip bizde eski performansını mı verecek yani?
bu zihniyeti aşalım
Çok sakatlanması dışında tutunamamış diyemeyiz, ne zaman biraz oynasa sakatlandı çünküboey'nin bayerndeki halini izlediniz mi de istio herkes
üstüne sakatlık geçirmiş
bu zihniyeti aşalım
boey'nin bayerndeki halini izlediniz mi de istio herkes
üstüne sakatlık geçirmiş
bu zihniyeti aşalım
Keita mı, elano mu?
Son karar ELANO BLUMER!
Kalecimiz Donnaruma olacak
SgKalecimiz Donnaruma olacak
ben zekiyi 33 falan saniyordum su msji okuyunca aydinlanma geldi. adam 28 yasindaymis.2,5 yaş genç Zeki Çelik'i asla istemeyip aylardır ille de Gökhan Sazdağı gelsin diye ağlayanları da anlamıyorum yani. Yani yedek olarak istiyorsunuz tamam da. Yedek diye tutulan Kaan, Berkan, Demirbay, Kutucu, hatta yedeğe çekilsin denen as Apokerim vs hepsi de iki kere oynayıp iyi görünmeyince nefret objesine dönüşüyor, herkes gitsin demeye başlıyor. Sanki yedek Gökhan her girdiğinde hiç sırıtmayacak, taş gibi oynayacak. Eminim bir gol yedirip iki dağa taşa orta yapsa ona da gitsin demeye başlayacak herkes... Genç falan da değil, gelişsin...
Gökhan 500 bonservis 700 maaş2,5 yaş genç Zeki Çelik'i asla istemeyip aylardır ille de Gökhan Sazdağı gelsin diye ağlayanları da anlamıyorum yani. Yani yedek olarak istiyorsunuz tamam da. Yedek diye tutulan Kaan, Berkan, Demirbay, Kutucu, hatta yedeğe çekilsin denen as Apokerim vs hepsi de iki kere oynayıp iyi görünmeyince nefret objesine dönüşüyor, herkes gitsin demeye başlıyor. Sanki yedek Gökhan her girdiğinde hiç sırıtmayacak, taş gibi oynayacak. Eminim bir gol yedirip iki dağa taşa orta yapsa ona da gitsin demeye başlayacak herkes... Genç falan da değil, gelişsin...
Ben gurbetciyim, kota ne demek?Zorunlu opsiyondur insallah cuesta.
Su an 15. morata + cuestadan sonra 13.
Köhn+ nelssondan sonra 11
Bir kota aciliyor anca. Bu ne ya
Bizim muhabirler kadar malı yoktur evrendeBarış için tersten mi pr yapıyorlar bu ne yaw 15 20 teklif. Bizim gazeticiler de sağolsun çarşaf çarşaf veriyorlar. Başka takımda teklif yetersiz bulunup geçildi diyorlar bitiyor