Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hala Jakobs'a güvenemiyorum, en az bir sezon kendini ispat etmesi lazım.ya abi tamam alalımda jakobs gibi bir yıl top oynamasa biz napıcaz ? böyle kumar mı oynanır Allah aşkına.
Jakobs da ivmelenince hızlanan biri mesela. Onun da ilk adımı yavaş. Arkasına uzun top atıldığı an tuttuğu oyuncu hızlıysa öncelik alamıyor. Ama açık alanda yakalıyor tabii ki.Solda iki atletik bek varken sağda oyun kurucu bek güzel olur. Hava toplarındada çok iyi, yavaşta değil Kaandan falan çok daha hızlı ama bir Jacop değil tabi.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 gömlek kalite farkı var arada yav ne alakaSommer geleceğine Muslera kalamaz mıydı 1 yıl daha?
Sen konuşma sommerSommeri sokacaklar..
Bu kurbağacayı çözemedik vallah.EmojANK
Sorun kalite farkı değil. Yaşlar neredeyse aynı, Sommer'e gitmemiz yönetimin hazırlıklı olmadığını gösterir, üstelik vereceğimiz maaş da cabası. Muslera'yı en çok eleştiren kişilerden biri sayılırım ama, ben senin söylediğin gibi aşırı bir kalite farkı olduğunu da düşünmüyorum.15 gömlek kalite farkı var arada yav ne alaka
Pres yediğinde yanına pas veremeyen adamı n'apacaksın.İnter bize çok oyuncu vermek istiyorsa Bisseck’i versin