Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğiniz 3 transferi yapıp icardili 11 yapın ligi bitiren icardisiz 11den daha iyi skorlar alıp top oynamaz maalesef

Icardiyi ben de çok seviyorum ama realite bu yok 3412 falan bomboş muhabbet
Pavard gelirse net 3lü oynariz. Sag bek icin cok yavas bana göre kendisi. Kötü oyuncu kesinlikle degil ama benim kafamda uymuyor bir türlü

Barış için tersten mi pr yapıyorlar bu ne yaw 15 20 teklif. Bizim gazeticiler de sağolsun çarşaf çarşaf veriyorlar. Başka takımda teklif yetersiz bulunup geçildi diyorlar bitiyor
Buchinin hassasiyet gösterdiği ortamda diğer mubabirlerden aynı davranışı goremiyoruz

Bu aksam yonetim bence bonservisi ogrenmek icin gorusecek. Resmi teklif yapmiyacak. Ederson Singo falan olmazsa resmi teklif iletirler. Bence alternatifleri hazirliyor yonetim.

Bu takım bu saatten sonra 3’lü oynacaksa ancak 3-4-3 oynar. Çift santrafor oynayacaksa 4-4-2 oynar.

+ Lemina kesilmemeli hiçbir denklemde

Ederson
Sanchez Lemina Singo
Boey - Torreira - Sara - Jakops/Eren
Sane/Yunus - Osimhen - Barış

Başlarım sommerine pavardına, düşük profilli yüksek ücretli, yapmak için yapılmış transfere, isyaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 🤬

file_00000000c4086246a6ef68e93801b1ab.webp

Pavarda 5 milyon maaş vereceğimize semedoyu niye çekmedik 1 sene götürürdü ayriyettenn git mukiele falan getir o paralara gelir oda pavard Kaan Ayhan kadar anca oynar bizde

Jelert ve Yusuf‘tan en az birini dehleyip 2003 kontenjanina uyacak Lemina tarzi bir 6 numara almaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt