Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden

Homemade Iskender Kebab
uğurcanı alan takımı desteklemem çünkü

Tamam da alamıyorlar işte.

İyi niyetli bakmaya gerek yok bu durumlarda, bir oyuncu çok fazla bize gelmek istemiyorsa veya iş fırsata dönmediyse oyuncu almayı beceremiyorlar.

Gardi'ye bırakmışlar işte o bir şeyleri çözerse, diğerlerinin çalıştığı falan yok.
Maalesef durum bu. Gardi bugun dese sizle is yapmayi birakiyorum. 1 sene icinde yonetim degisir.

Yedeğe bahadırı alıp devam edelim napalım bunların kallavi birini alacağı yok

Tamam da alamıyorlar işte.

İyi niyetli bakmaya gerek yok bu durumlarda, bir oyuncu çok fazla bize gelmek istemiyorsa veya iş fırsata dönmediyse oyuncu almayı beceremiyorlar.

Gardi'ye bırakmışlar işte o bir şeyleri çözerse, diğerlerinin çalıştığı falan yok.
Yok zaten yönetime iyi niyetli bakma olayını bırakalı çok oldu. Sessizlikten korkum hiç bir gelişme olmaması gizli yürütmelerinden ziyade. ET zamanında bile adam o kadar saklarken isimleri düşerdi.

Dursun bence bildiğin Uğurcan'ın alınmasını istiyor ve ondan biraz ayak sürtüyor gibi geliyor bana nedense.

Uğurcan'a 3 Milyon Euro senelik ve en az 12 Milyon Euro'da bonservis vereceğiz gidip.

4 yıl katkı alırız da 33-34 sonrası da patates olacak kesin klasik Türk olarak.

Ayrıca Muslera'dan dünyada ayakları kötü olan nadir isimlerden.

Böyle olmasa bence şimdiye çoktan transfer bitmişti Ederson vs.

20 milyona kaleci alinmayacaksa (yani pahali bulunuyormus ya guya haberlere gore) o zaman ne diye kaleci transferine kalkistik? Gunay ile idare edecegiz de gec iste, yedek olarak bir kaleci al ucuza madem beceremiyorsun. Daha mevcut piyasadan habersiz yoneticiler mi olur herseyi Gardi'nin yapmasini bekliyorlar? Gardi ne yapacak? 20 milyonluk kaleciyi sana 7 milyona mi getirecek? Agustos 11'inde kalecimiz belli degil, saka gibi ya bir de Osimhen icin 75 milyon euro verdik yani. Bir kaleci transferi bu kadar gecikmemeliydi.

20 milyona kaleci alinmayacaksa (yani pahali bulunuyormus ya guya haberlere gore) o zaman ne diye kaleci transferine kalkistik? Gunay ile idare edecegiz de gec iste, yedek olarak bir kaleci al ucuza madem beceremiyorsun. Daha mevcut piyasadan habersiz yoneticiler mi olur herseyi Gardi'nin yapmasini bekliyorlar? Gardi ne yapacak? 20 milyonluk kaleciyi sana 7 milyona mi getirecek? Agustos 11'inde kalecimiz belli degil, saka gibi ya bir de Osimhen icin 75 milyon euro verdik yani. Bir kaleci transferi bu kadar gecikmemeliydi.
Bunlar bence Osi gelmez bize zaten diye düşünüp bol keseden attılar.

Yav abi bir milyonlar dökmeden gidenin Yerine scout listesi hazir olsun kaleci sag bek Defans Orta saha. Ben silas andersen i istiyorum belki adi bile geçmez ama istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt