Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson, Uğurcan ve Sommer bence hepsi belli bir kalitenin üstünde ve kalemizi rahatlıkla koruyabilecek oyuncular.

Bu kadar üst perdeden bakmaya gerek yok. Bu arada önemli olan bize geliş şartları, ona göre yönetim hepsini değerlendiriyor muhtemelen. 2 senedir Muslera gidecek niye yerine biri hazırlanmadı sorusu en doğru soru burada.

Ederson üst düzey kalite, ayak-pas yeteneği ve her kulvarda tecrübesi ile öne çıkıyor. Ederson için de yıllık bana çok fazla gelse de 5-6 , kulübüne de 8-10.
Uğurcan TR kökenli yetişmiş oyuncu ve yabancı sayısı konusunda elimiz inanılmaz rahatlatır. Fakat çıkılacak en üst miktar kendine 2.5-3, kulübüne de 10-12 'dir.
Sommer ise çoğunun aksine benim çok beğendiğim bir kaleci, milli maçlarda da hep fark yaratırdı. 1+1 sözleşme 3-4 arası, bedelsiz.

Bunlar yazıldığı içim bu kalecileri yorumladım. Ama Lammens , Tzolakis gibi gençlere çok daha sıcağım. Bu arkadaşlara maksimum yıllık 2, kulübüne de 15, bonuslarla 20 olacak şekilde uygun denebilir.

Bu seçenekler içinde hemen alalım diye acele edip fazla vermektense beklenmesi bana makul geliyor ama yukarıdaki soru %100 doğru. İki yıldır net bir alternatif belirlenmemesi büyük bir hata.

Son düzenleme:
Bizim oyun anlayışından kaynaklı stoperimiz rakip hücumcular ile çok fazla baş başa kalıyorlar.

Başa baş kalmamaları için alan savunması yapan stoper yerine daha atlayan hoplayan rakip forvete atılan pas daha ayağına gelmeden basacak stoperler uygun oluyor.

Bu Özbek kardeşte Lens'te oynarken tam olarak o şekil oynuyordu. Korkmadan her topa dalıyordu. Bu tarz bir adam bize uygun diye düşünüyorum.
Khusanov’u biliyorum Nuri,ama İspanyol kel bırakmaz.

--------------ederson--------------
boey--davinson--khusanov--eren

-----------torreira-lemina---------
----------------sara----------------

sane--------osimhen---------barış

‼️Kaleci, stoper ve sağ bek öncelik değil.
✅ Yönetim kadronun yeterli olduğunu düşünüyor.
⏳ Fırsat transferi için Avrupada transfer tahtasının kapanması bekleniyor.
🏆 Öncelikli hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi.
🟡🔴 Takımın iyi giden havası bozulmak istenmiyor.

Ali Naci Griffin 🫡

Star Wars Irony GIF

Pavard gibi oyuncuları bizim takıma yakıştıramıyorum. Zaten Lemina geldikten sonra ciddi ciddi oyun kurulumunda Abdülkerim & Davinson ikilisinin arasına gelip arkayı üçlüyor. Hatta baskı yediğimiz anlarda Torreira da oraya katılıp 4. oyuncu oluyor buna Okan Hocanın Ederson takıntısını da eklersek beşli bir geri hattı oluşturmayı planlıyor oyun kurulumunda

Bu düzende solda Eren sağda Sallai ile oyuna genişlik katıyoruz. Şimdi buraya Pavard gelsin de 3. stoper gibi oynasın benim kafama yatmıyor işin açıkçası. Adam akıllı bir sol stoper ve tempolu/fizikli bir sağ bek ile bu düzeni yukarı taşımak varken takımda oturan düzeni de bozmak çok saçma geliyor

Her ne kadar giderken sorun yaşattığı için veya sakatlık sorunuyla taraftar Boey ismine sıcak bakmıyorsa da bizim takım için tüm Avrupa 'da en uygun 3-4 sağ bekten biridir Boey

Arda Eyüp de dandik dandik adamlara oyun kurduruyordu, çünkü çalışıyor, Okan hoca geldiğinden beri bu konuda gram ilerlemedi, hiç böyle örgü yaparak çıktığımız hücum yok, Lazio maçında gördük işte, davinson biseler yapsın kafasında. O yüzden Okan hoca bu konuda kendini ilerletmeden Avrupa işi zor

Bu arada Arias ve Doue özelinde de görüldüğü gibi hocanın tahtaya yazdığı ilk isimler hep tam aradığımız isimlerdi.

Singo da bunu net karşılıyor. Her sene 7-8 oyuncu yazmak yerine, bu sayıları 3-4'e indirip sadece kaliteye odaklanmak lazım. Geçen sene devre arasında bile 6-7 oyuncu aldık sanırım.

Osimhen, Sane, Ederson, Singo +bonus İlkay. Bana yeterli geliyor. Üstüne Boey kiralanır o çok daha temiz olur. Tabi as takımdan kimsenin gitmediği ihtimalde geçerli bu söylediklerim.

Singo için 20 üzeri teklifi kabul etmemişler. Yeni bir teklif verecekmişiz

‼️Kaleci, stoper ve sağ bek öncelik değil.
✅ Yönetim kadronun yeterli olduğunu düşünüyor.
⏳ Fırsat transferi için Avrupada transfer tahtasının kapanması bekleniyor.
🏆 Öncelikli hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi.
🟡🔴 Takımın iyi giden havası bozulmak istenmiyor.
Kaynaksız duyumdan raporladim

Çıkan isimlerden bağımsız bizim forumda ki arkadaşlar Uğurcan’a neden bu kadar olumsuz.? Hani Ederson,Donnarruma klasında değil ama baktığında Türk olarak en iyi kaleci. Ben Uğurcan’ı bir nedenle istemem,oda geçen sene ismi çıktığında formasını alabilirsiniz muhabbetinden dolayı. Yoksa bence kötü kaleci değil.

20 ler 25 ler ile uğraşacağına 5 e bul 10a bul. 20 25 e sat. olabilir biraz araştır izle bul. Bu ne ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt