Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Eyüp de dandik dandik adamlara oyun kurduruyordu, çünkü çalışıyor, Okan hoca geldiğinden beri bu konuda gram ilerlemedi, hiç böyle örgü yaparak çıktığımız hücum yok, Lazio maçında gördük işte, davinson biseler yapsın kafasında. O yüzden Okan hoca bu konuda kendini ilerletmeden Avrupa işi zor
Kesinlikle haklısın, Okan Hocanın planı tamamen bire bir baskı oyunu. Bu oyun ile Bayern 'e Tottenham 'a ManU 'a karşı filan göze çok hoş gelen bir oyun oynarız kazanırız veya kaybederiz bilemem ama topa sahip olma oyununu, geriden net bir oyun kurma planını, hatta skoru aldıktan sonra oyunu öldürmeyi öğrenemediği sürece daha çok Prag, Az Alkmaar, Kopenhag maçları izleriz biz

Çıkan isimlerden bağımsız bizim forumda ki arkadaşlar Uğurcan’a neden bu kadar olumsuz.? Hani Ederson,Donnarruma klasında değil ama baktığında Türk olarak en iyi kaleci. Ben Uğurcan’ı bir nedenle istemem,oda geçen sene ismi çıktığında formasını alabilirsiniz muhabbetinden dolayı. Yoksa bence kötü kaleci değil.
Dediğine katılmakla birlikte eğer transferi olmadıysa bulunduğu coğrafyada kalabilmesi için yaptığı birşey olarak görüyorum.

Açıkçası Uğurcan'ın TS'de ayrılma ihtimali varsa ve kendisi illa Galatasaray olsun demezse gideceği kulüp her türlü dış etken nedeniyle FB olacaktır.

‼️Kaleci, stoper ve sağ bek öncelik değil.
✅ Yönetim kadronun yeterli olduğunu düşünüyor.
⏳ Fırsat transferi için Avrupada transfer tahtasının kapanması bekleniyor.
🏆 Öncelikli hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi.
🟡🔴 Takımın iyi giden havası bozulmak istenmiyor.
:D
Galatasaray Şampiyonluk Modunu Açtı! Ali Naci Küçük'ten  Galatasaray-Pendikspor Analizi TGRT Haber - YouTube

Dediğine katılmakla birlikte eğer transferi olmadıysa bulunduğu coğrafyada kalabilmesi için yaptığı birşey olarak görüyorum.

Açıkçası Uğurcan'ın TS'de ayrılma ihtimali varsa ve kendisi illa Galatasaray olsun demezse gideceği kulüp her türlü dış etken nedeniyle FB olacaktır.
Yani süper ligte hangi takıma gider bilmem. Belki de öbür tarafa gider. Ama Türkiye şartlarında iyi kaleci bence. Avrupa da görmek lazım.

genç, potansiyelli ya da para ile alınacak birini beklemiyorum artık da 4-5 milyona bitikleri kitlemeseler bari.. sonra istesek de gön de re mi yo ruz. bari hazır takıma iki üç tane potansiyelli genç ayarlayabilsen..

Sana kalsa Ereni almayacaktık.
Uğurcani beğenmiyorum sıfır simariklikla söylüyorum
Bana kalsa ereni mi almayacaktık

Ne alaka lan adı ilk çıktığında eren gelsin diyodum ben çoğunluk söver iken

Sonra 3lüye döndük diye ereni kafamda oturtamıyorum 3lüde gelmesin demiştim sadece

Yani süper ligte hangi takıma gider bilmem. Belki de öbür tarafa gider. Ama Türkiye şartlarında iyi kaleci bence. Avrupa da görmek lazım.
Bence de kesinlikle iyi kaleci. Milli takım performansı düşündürücü sadece.

Futbolda önemli etkenlerden biri de motivasyon. Uğurcan TS şampiyon olduğu sezon, maçlara motive iken en iyi sezonunu oynadı. Ama takımınız Avrupa bile göremeyecek seviyede ise mental olarak etkilenmesi Trabzon gibi zor bir camia da normal.

Eren'i beğendiğimi ve hep gelmesini istediğimi yazma sebebim de bununla ilgiliydi. Eren zaten TR standardında belli bir kalitenin üstündeydi, buraya gelip motive olunca kendini rahat göstermeye başladı. Uğurcan'da da belli bir değişim hissederiz.

‼️Kaleci, stoper ve sağ bek öncelik değil.
✅ Yönetim kadronun yeterli olduğunu düşünüyor.
⏳ Fırsat transferi için Avrupada transfer tahtasının kapanması bekleniyor.
🏆 Öncelikli hedef lig şampiyonluğu olarak belirlendi.
🟡🔴 Takımın iyi giden havası bozulmak istenmiyor.
raporladım inşallah yasaklanırsın

Olası bir transferde Keçiörengücü'nün hakkını tam vermek bundan sonraki yurtiçi transferlerde olumlu yönde referans olur.
galatasarayin yurtici transferde referansa mi ihtiyaci var?

kimi istersek onu aliriz

20% den kurtulmaliyiz orasi ayri

verin 3.000.000 EUR bitirin bu isi

acaba inter e abdurrahimin muthis taktigini mi uyguluyoruz

sommer dedik pavard dedik

en sonunda o kadar geldik bari hakan calhanoglunu verin diye bitmesin bu is..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt