Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif kim yav. Hatip bunlardan medet ummuyordur umarım
Cok eskiden fanatik gazetesi Gs sayfasinda kosesi vardi. Tivitter falan yokken bos bos yazanlardan. En azindan ben oyle hatirliyorun

Bugunun medyasinda kendine yer bulamayanlardan. O yuzden satilk kalem denebilir.

Yok arkadaş düşünmeden edemiyom :D Dumfries ve Donnarumma da gelirse Fatih hoca bu Takımla Şampiyonlar Ligi'nde ne Maçlar izletirdi bize yav :D
erik-ten-hag-1.webp

Cok eskiden fanatik gazetesi Gs sayfasinda kosesi vardi. Tivitter falan yokken bos bos yazanlardan. En azindan ben oyle hatirliyorun

Bugunun medyasinda kendine yer bulamayanlardan. O yuzden satilk kalem denebilir.
Şimdi hatırladım bu eskiden iddaa'da kupon falan yapıyordu

Bu şekilde nereye varmayı düşünüyor bu hatip, bunlar yüzünden tam tersi nefret odağı haline geldi
Medyada kendisi aleyhine konuşana ulaşıp yemek yiyelim diyormuş, bu şekilde de kendisini desteklemelerini falan sağlıyormuş.

Bayağı reddeden de olmuş.

Neyse bu herifler temizlenmeden bir cacık olmaz bizden.

Kadro planlamasina gel:

Birinci kaleci yok, yokluktan Gunay oynuyor.

Sag bek yok, yokluktan Sallai oynuyor.

Sanchez'in yedegi Arda.

Abdulkerim'in yedegi Metehan.

Lemina'nin direkt alternatifi yok, takimda o rolu ustlenebilecek tek oyuncu Kaan.

Sara'nin alternatifi yok.

Torreira'nin alternatifi Berkan.

Goruldugu gibi kafadan 4-5 oyuncu transferi daha gerekiyor,

Ofans hattinda sorun yok, orada iyi kotu her pozisyon icin birini yazabiliyorsun.

galatasarayin yurtici transferde referansa mi ihtiyaci var?

kimi istersek onu aliriz

20% den kurtulmaliyiz orasi ayri

verin 3.000.000 EUR bitirin bu isi
Renkdaş tutarda anlaşma yapabiliyorsan tabiki iyi olur. Mesala daha yeni Alltınordu’dan Ömer diye bir çocuk aldık 6 milyon %30 sonraki satıştan pay şeklinde. Sen sözleşme şartlarına uymazsan veya karşı kulüp ile orta yolu bulup anlaşamazsan bu gibi transferler de ölçü olur. Bu işi fazla dillendirmeden makul tutarlarda halletmek bizim menfaatimize olur. Yurtiçi transferler senin dediğin kadar kolay olmuyor bir
çok değişken var.

Taraftar tangayı iyi linçlemiş, bi de saçma sapan cevaplar yazıyor taraftara utanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt