Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.207
- 23.725
- 2.393
buchi'yeKime şişman diyor bu Can Tango?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buchi'yeKime şişman diyor bu Can Tango?

Cok eskiden fanatik gazetesi Gs sayfasinda kosesi vardi. Tivitter falan yokken bos bos yazanlardan. En azindan ben oyle hatirliyorunBu herif kim yav. Hatip bunlardan medet ummuyordur umarım
Kendisi Buşi kadar savunabilmiş mi acaba Galatasarayı? Koduğumun Hatip yalakası.buchi'ye
Utanma olur insanda
1.6ya isterdimBrüt 2.5
Bizden net 2.5 ister
İyi topçu ama 2.5 edecek kadar değil
Şimdi hatırladım bu eskiden iddaa'da kupon falan yapıyorduCok eskiden fanatik gazetesi Gs sayfasinda kosesi vardi. Tivitter falan yokken bos bos yazanlardan. En azindan ben oyle hatirliyorun
Bugunun medyasinda kendine yer bulamayanlardan. O yuzden satilk kalem denebilir.
Medyada kendisi aleyhine konuşana ulaşıp yemek yiyelim diyormuş, bu şekilde de kendisini desteklemelerini falan sağlıyormuş.Bu şekilde nereye varmayı düşünüyor bu hatip, bunlar yüzünden tam tersi nefret odağı haline geldi
YavYok arkadaş düşünmeden edemiyomDumfries ve Donnarumma da gelirse Fatih hoca bu Takımla Şampiyonlar Ligi'nde ne Maçlar izletirdi bize yav
Ekli dosyayı görüntüle 298607
Günde ortalama kaç şaka yapıyorsun.soy ismi tanga olana istesem bile güvenemem
Utanma olur insanda
Kafa yapısına bak yav, 30 yıl öncenin zihniyetiMedyada kendisi aleyhine konuşana ulaşıp yemek yiyelim diyormuş, bu şekilde de kendisini desteklemelerini falan sağlıyormuş.
Bayağı reddeden de olmuş.
Neyse bu herifler temizlenmeden bir cacık olmaz bizden.
Renkdaş tutarda anlaşma yapabiliyorsan tabiki iyi olur. Mesala daha yeni Alltınordu’dan Ömer diye bir çocuk aldık 6 milyon %30 sonraki satıştan pay şeklinde. Sen sözleşme şartlarına uymazsan veya karşı kulüp ile orta yolu bulup anlaşamazsan bu gibi transferler de ölçü olur. Bu işi fazla dillendirmeden makul tutarlarda halletmek bizim menfaatimize olur. Yurtiçi transferler senin dediğin kadar kolay olmuyor birgalatasarayin yurtici transferde referansa mi ihtiyaci var?
kimi istersek onu aliriz
20% den kurtulmaliyiz orasi ayri
verin 3.000.000 EUR bitirin bu isi
çok ciddisinGünde ortalama kaç şaka yapıyorsun.
Bana söylediler aldım diyor, alamadığı 20 adamdan bahsetmiyor ama.Kim yapmis o zaman? Nenesi mi?