Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Geçen baktığım sitede brüt 2.5 yazıyordu ama haklı olabilirsin. Oradan net 2 alan bizden en az 4 yıldan 3 ister.Net 2 aliyor senelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen baktığım sitede brüt 2.5 yazıyordu ama haklı olabilirsin. Oradan net 2 alan bizden en az 4 yıldan 3 ister.Net 2 aliyor senelik.
Bizden kaç ister bilemiyorum ama 2.5 milyon euro'dan aşağı imza atmaz gibi. Yani Sallai maaşı vermelisin en kötü.Geçen baktığım sitede brüt 2.5 yazıyordu ama haklı olabilirsin. Oradan net 2 alan bizden en az 4 yıldan 3 ister.
Max Sallai kadar oynayacak zaten. O maaşı veriyorsam harbiden iyi birisi olmak zorunda.Bizden kaç ister bilemiyorum ama 2.5 milyon euro'dan aşağı imza atmaz gibi. Yani Sallai maaşı vermelisin en kötü.
alper admin ilk kıvılcımı yaktıKadro planlamasina gel:
Birinci kaleci yok, yokluktan Gunay oynuyor.
Sag bek yok, yokluktan Sallai oynuyor.
Sanchez'in yedegi Arda.
Abdulkerim'in yedegi Metehan.
Lemina'nin direkt alternatifi yok, takimda o rolu ustlenebilecek tek oyuncu Kaan.
Sara'nin alternatifi yok.
Torreira'nin alternatifi Berkan.
Goruldugu gibi kafadan 4-5 oyuncu transferi daha gerekiyor,

Üstad Gsyid derneğinde çok sevilen biriymiş çok başarılı buluyorlarmış. Bana bizzat 6 ay önce yeni üye olan arkadaşım söyledi.Medyada kendisi aleyhine konuşana ulaşıp yemek yiyelim diyormuş, bu şekilde de kendisini desteklemelerini falan sağlıyormuş.
Bayağı reddeden de olmuş.
Neyse bu herifler temizlenmeden bir cacık olmaz bizden.
Bir tane büyük takımın kaleci konusunda 'Eylul ayında firsat çıkabilir ' mantığı ile hareket ettiğini görmedim duymadım.Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.
Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.
Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.
Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.
İlk başladığı dönemde beklenen adamları alamayınca GSYİAD üyeleri bir gün sırayla buna destek mesajları göndermişlerdi.Üstad Gsyid derneğinde çok sevilen biriymiş çok başarılı buluyorlarmış. Bana bizzat 6 ay önce yeni üye olan arkadaşım söyledi.