Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donnarumma'nın bize evet demediğini düşünürsek, kulübünden ayrılma gelişmesinde heyecanlanacak bir done yakalayamadım.

Bizimkiler 40 milyon cash i osimhene bastı muhtemelen kasada para kalmadı diye transfer yapamıyoruz
takımdaki çöp yabancıları satıp üç beş kazanıp iyi kötü bir kaleci ve sağ bek oynayabilen stoper çözüp transferi kapatırız

Kadro planlamasina gel:

Birinci kaleci yok, yokluktan Gunay oynuyor.

Sag bek yok, yokluktan Sallai oynuyor.

Sanchez'in yedegi Arda.

Abdulkerim'in yedegi Metehan.

Lemina'nin direkt alternatifi yok, takimda o rolu ustlenebilecek tek oyuncu Kaan.

Sara'nin alternatifi yok.

Torreira'nin alternatifi Berkan.

Goruldugu gibi kafadan 4-5 oyuncu transferi daha gerekiyor,

Ofans hattinda sorun yok, orada iyi kotu her pozisyon icin birini yazabiliyorsun.
alper admin ilk kıvılcımı yaktı 🧨

Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.

Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.

Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.

Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.

Psg bedavaya aldı zaten daha para mı istiyor üstüne imza parasını verelim bitsin.

Medyada kendisi aleyhine konuşana ulaşıp yemek yiyelim diyormuş, bu şekilde de kendisini desteklemelerini falan sağlıyormuş.

Bayağı reddeden de olmuş.

Neyse bu herifler temizlenmeden bir cacık olmaz bizden.
Üstad Gsyid derneğinde çok sevilen biriymiş çok başarılı buluyorlarmış. Bana bizzat 6 ay önce yeni üye olan arkadaşım söyledi.

Kaleci konusunda gereksiz yangın yapılıyor. Belli ki yönetimin bir planı var. Muhtemelen transfer Avrupa’da kapandığında büyük takımlardan bazılarında fazlalık kaleciler kalacağını hesaplıyor. Muhtemelen bunları kiralama yoluna gidecek. Osimhen, Icardi taktiği.

Mantıksız da sayılmaz. An itibariyle Liverpool, City, PSG, Newcastle, Barca, Real, Napoli, Leipzig, Monaco takımlarında as kaleci seviyesinde yedek kaleci var. Birçoğu bu kalecilerden çıkacak ve bu seviyelerde maaş karşılayabilecek kaleci arayan kulüp sayısı çok az. Dolayısıyla birileri mutlaka boşta kalacak. Onlar boşta kalmazsa gittikler takımlarda birileri boşa çıkacak.

Bence akıllı bir süreç. Donna’dan Alisson’a, Ederson’dan Pope’a, Raya’dan Meret’e kadar birçok kaleci var. Ucuza kapatmak lazım.

Takvime bakınca da eylül ortasına kadar Günay’ın idare edemeyeceği maç da yok. Şimdiden 20-30 verip kaleci almanın mantığı yok. Kaleci piyasası fırstlara çok açık. Ben hiç iyi kalecilerin bu kadar fazlalık durumuna düştüğü bir dönem hatırlamıyorum. Bunu kullanmak gerek. Gereksiz yangına kulak vermez umarım yönetim, sabırla beklemeye devam eder.
Bir tane büyük takımın kaleci konusunda 'Eylul ayında firsat çıkabilir ' mantığı ile hareket ettiğini görmedim duymadım.

O yüzden çok sakat bir strateji bana kalırsa.

literatüre 'sağ bekte oynayabilen stoper' kavramını kim soktu yaw.

bize 'sağ bek ve stoperi aynı anda oynayabilen' lazım o zaman.

Bu sene avrupada geçtiğimiz senelere oranla daha az hareket oldu ve bir çok a+ Plus takım çıkmak istediği oyunculardan bir türlü çıkamadı. Muhtemelen kale dahil bütün transferler bu faktörden ötürü ağustos’un son haftasında gelecek gibi

Üstad Gsyid derneğinde çok sevilen biriymiş çok başarılı buluyorlarmış. Bana bizzat 6 ay önce yeni üye olan arkadaşım söyledi.
İlk başladığı dönemde beklenen adamları alamayınca GSYİAD üyeleri bir gün sırayla buna destek mesajları göndermişlerdi.

Bu dernek birbirlerinden fayda sağlayan insanlardan oluşuyor, normal hayatını bilmem ki orada da zengin bir iş adamı değil, başarılı bir iş adamı mıdır onu bilemem lakin bizde net başarısız, başarısızlığını geçtim davranışsal ve yönetimsel anlamda da kalitesiz işler yaptı.

Genel hatlarıyla bakarsak kendisinin kulübe tek faydası GSYİAD başkanıyken Kemerburgaz’a yapılacak iki tesis bu derneğin üstlenmesini sağlamaktı.

Metin Öztürk başkanken de ikinci el minibüs hediye etmişlerdi, böyle böyle yönetimlere girdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt