Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.159
- 77.374
- 4.218
Tatildeydim yavaştan döndüm. Buralarıda özledim.Görünmüyorsun bu aralar mübarek, napıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatildeydim yavaştan döndüm. Buralarıda özledim.Görünmüyorsun bu aralar mübarek, napıyorsun.
Marketing ile sürdürülebilir bir başarı tekrarı ile bu işi kotarırız diye düşünüyorum. Sağlam ekonomik temeller koyarsak 2 tane süperstar maaşı kaldırır sanırım camia tabii bu benim düşüncem.Girsin 5 yılda girdi o, Gomis’i tutsan girmeyecekti, yönetim zaafiyeti kısacası.
Her sene kaleciye 15 m euro maaş verecek bütçemiz yok.
Yarın maaşları ödeyemezsen Domaluma uğruna takımda adam kalmaz.
Foot fetish?mine tugayı da isteyebilir okan buruk onun da ayakları iyi
Katılmıyorum hatta şöyle söyleyeyim biz yüksek maaş vererek asla büyük takım olamayız Avrupa’da.Marketing ile sürdürülebilir bir başarı tekrarı ile bu işi kotarırız diye düşünüyorum. Sağlam ekonomik temeller koyarsak 2 tane süperstar maaşı kaldırır sanırım camia tabii bu benim düşüncem.
Ederson > 8 bonservis - 6.5 maaş desen 4 yılda totalde 34 yapıyorEdersonla Diogo Costa’nın maliyetinin aynı olacağı anlaşılınca ülke futbolunda bir şeyler değişmeye başlar.
Petrovic için 20'ye çıktık zaten. Donnarumma'da ise sorun Donnarumma'nın kendisi.Ulan bizim kaleciye 20 milyon verecek paramız olsa 1 ay evvel Petrovic'i almıştık zaten. Kolpanın da bir sınırı olur. Günlerdir City ile belki de 3-4 milyonun pazarlığı yapılıyor. Hadi onu da geçtim, PSG'ye Donnaruma için 20 teklif versen belki herifler biraz daha çıkın alın diyecek noktada zaten. Sallarsın sallarsın da, bu kadar olmaz.
Courtois yaşlı, çöp ve çok uzun, basket oynamıyoruz burdaForum iyice yoldan çıktı, bir kişi bile Courtois'a çöp dememiş
Transfer duyumu verdiğini görmedim daha önceBu umut denen herifin hiç daha önce duyumları ve tutturmuşluğu var mı kimdir necidir takip ediyor muydunuz.
Biz burada kurak kurak transfer beklerken senTatildeydim yavaştan döndüm. Buralarıda özledim.

Herifin bonservisi €60m, buraya gelmeye okey demek için de minimum €3-4m maaş isterEdersonla Diogo Costa’nın maliyetinin aynı olacağı anlaşılınca ülke futbolunda bir şeyler değişmeye başlar.