Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girsin 5 yılda girdi o, Gomis’i tutsan girmeyecekti, yönetim zaafiyeti kısacası.

Her sene kaleciye 15 m euro maaş verecek bütçemiz yok.

Yarın maaşları ödeyemezsen Domaluma uğruna takımda adam kalmaz.
Marketing ile sürdürülebilir bir başarı tekrarı ile bu işi kotarırız diye düşünüyorum. Sağlam ekonomik temeller koyarsak 2 tane süperstar maaşı kaldırır sanırım camia tabii bu benim düşüncem.

Cago

Ederson konusunda ekleyeceğim tek detay oyuncu Galatasaray forması giyebilmek için daha önceden prensipte anlaşılan rakamda dahi indirime gitti. City ile görüşüp kolaylık isteyen de bizzat kendisi. Galatasaray'ı çok istiyor, kendisine gelen tüm *ciddi* teklifleri beklemeye aldı

Ederson: Somente o Galatasaray, yani sadece Galatasaray diyormus

akıyor bu akşam maşallah

Ederson'u bekletiyoz ama kim için... veya kimler...

1000037241.webp

Marketing ile sürdürülebilir bir başarı tekrarı ile bu işi kotarırız diye düşünüyorum. Sağlam ekonomik temeller koyarsak 2 tane süperstar maaşı kaldırır sanırım camia tabii bu benim düşüncem.
Katılmıyorum hatta şöyle söyleyeyim biz yüksek maaş vererek asla büyük takım olamayız Avrupa’da.

Örnek vereyim geçen seneki Fofana, Thuram gibi adamları alabilecek, ikna edecek noktaya geldiğimizde oluruz.

Burayı para odağı hale getirdiğinde bunun sonu yok.

Herşeyi geçtim bence finansal olarak karşılanabilecek bedeller değil, çok zor.

Edersonla Diogo Costa’nın maliyetinin aynı olacağı anlaşılınca ülke futbolunda bir şeyler değişmeye başlar.
Ederson > 8 bonservis - 6.5 maaş desen 4 yılda totalde 34 yapıyor

Costa'yı şu an 50'den aşağı verir mi Porto

Yani maliyet hesabı noktasında (düşük maaş-yüksek bonservis) katılıyorum ama bu işin zaten oluru yok gibi, bilmediğimiz bir şeyler dönmüyorsa

Ulan bizim kaleciye 20 milyon verecek paramız olsa 1 ay evvel Petrovic'i almıştık zaten. Kolpanın da bir sınırı olur. Günlerdir City ile belki de 3-4 milyonun pazarlığı yapılıyor. Hadi onu da geçtim, PSG'ye Donnaruma için 20 teklif versen belki herifler biraz daha çıkın alın diyecek noktada zaten. Sallarsın sallarsın da, bu kadar olmaz.
Petrovic için 20'ye çıktık zaten. Donnarumma'da ise sorun Donnarumma'nın kendisi.

Bu umut denen herifin hiç daha önce duyumları ve tutturmuşluğu var mı kimdir necidir takip ediyor muydunuz.
Transfer duyumu verdiğini görmedim daha önce

Geçen sene başta Mhk olmak üzere Tff ve diğer kurulların pisliklerini ortaya çıkarmak için uğraşıyordu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edersonla Diogo Costa’nın maliyetinin aynı olacağı anlaşılınca ülke futbolunda bir şeyler değişmeye başlar.
Herifin bonservisi €60m, buraya gelmeye okey demek için de minimum €3-4m maaş ister

Ederson için €8-10m bonservis €6-7m maaş konuşulmuyor mu

Hani Lammens ile Restes ile aynıdır maliyeti desek neyse de Diogo Costa kesinlikle daha pahalı yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt