Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina-torreira-sara cl'nin en zayıf ortasahalarından biri
defansımız zaten tartışmasız olarak 36 takım arasında en kötüsü
atak ise en iyi 5-6 arasında

ii kaleci + elit stoper + sağ bek + üst düzey CM almak zorunluluğun ötesinde haliyle
Ortasahamız en zayıf ortasaha değil gayet iyi bence ama yedeği yok biri çıksa kaan, berkan giriyor oraya transfer şart. Lakin defansımız harbi en kötüsü. Sanchez oynamadığı anda bırak Clyi Konferans lig seviyesine göre bile zayıf kalır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımında kazandığı paralara yakın seviyelere geldi topçular ET zamanında. Beceriksizler çuvalla veriyor diye karşılığı bu değil.
Sanchez gibi stoper 3,2m
Mertens 2.9
Torreira 2,75 e geldi.
Icardi psg de de 10 kazanıyordu bize de 10 a geldi onun için muazzam bir sezonun ardından. Muhasebecilik yapmıyorum burada oyuncunun ederi 20 ise 21 de verilir ama arap ligi gibi imaj yaratanlar bizim yöneticilerimiz.

Haklisin. Ancak su anki maas skalasi ortada.

Yalniz ornek verdigin profillerle bu sene transfer edilmek istenen adamlar arasinda bir fark var. Senin bahsettiklerin kariyerleri dususe gecen veya bitmek uzere olan adamlardi. Biz bu sene formda olan oyunculari almaya calisiyoruz. Mesela Costa’nin illaki bir kariyer planlamasi vardir. Adam buraya gelmenin kariyeri icin buyuk bir risk olacagini bildigi icin, gelecegini garantiye alacak bir kontrat isteyecektir.

Haklisin. Ancak su anki maas skalasi ortada.

Yalniz ornek verdigin profillerle bu sene transfer edilmek istenen adamlar arasinda bir fark var. Senin bahsettiklerin kariyerleri dususe gecen veya bitmek uzere olan adamlardi. Biz bu sene formda olan oyunculari almaya calisiyoruz. Mesela Costa’nin illaki bir kariyer planlamasi vardir. Adam buraya gelmenin kariyeri icin buyuk bir risk olacagini bildigi icin, gelecegini garantiye alacak bir kontrat isteyecektir.
1.3 alan adama o yüzden 3m dedim ben de

Morata’nin aciklamasi sonrasi yeni gelecek topcular 5 kere düsünür buraya gelmeyi

Gecmis olsun

Kaleci maleci hikaye

Hani bizim Türk spor hekimlerine laf ediyorsunuz ya alın bakın şu tablo hiç de kabul edilebilir bir durum değil böyle rehabilitasyon olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 298655
Yener ince de bizim fizyoterapi vs ekibi de bayağı başarılı

3 yıldır sakatlık sayısı gerçekten çok çok az, osi davinson gibi sakatlığa teşne sporcularla oynamamıza rağmen

Bu taraftar bunlardan ne Ederson istedi ne Donnarumma. Muslera sonrası kaleyi iyi koruyabilecek bir isim istedi. Ama siz reklam yapmak için bol keseden dünyanın en iyi kalecilerini; chelseanin 30 a aldığı genc kaleciyi basına sizdirdiniz. Muslera gider gitmez Yann Sommer açıklasalar kim itiraz ederdi? Bu kadar mı saçma yönetim olur anlamıyorum. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

Diogo Costa hayalinde ötesinde

Kulüp yalanlamıyorda hiç kimseyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt