Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi mevki kesin boş kalacak da bakalım nere

Eksiksiz gitme ihtimalimiz yok max 4 transfer yaparız
4 yaparsak boş kalmıyor gibi kaleci, sağ bek, stoper, orta saha o yüzden 3 tane yaparız stoper yada orta saha boş kalır. Ya bir bölge boş kalır yada Cuesta-Ndombele vari biri gelebilir hep böyle oldu.

ÖZEL | Galatasaray'a Adana Demirspor'un 16 yaşındaki kalecisi Deniz Dönmezer önerildi.• Sarı-Kırmızılılar, Deniz'in potansiyelinden dolayı transfere sıcak bakıyor.(Birinci kaleci transferinden bağımsız)

Salim Manav

ben de ilk 11 icin düsünmüstüm zaten

4 yaparsak boş kalmıyor gibi kaleci, sağ bek, stoper, orta saha o yüzden 3 tane yaparız stoper yada orta saha boş kalır. Ya bir bölge boş kalır yada Cuesta-Ndombele vari biri gelebilir hep böyle oldu.
Bos kalmiyor ama eksik kaliyor.

Cunku elinde 4 orta saha var. Bu rakam az.

6 olmali normalde eger uclu orta saha oynayacagim diyorsan.

Keltoş raydan çıktı. Liverpool şampiyonluğa ambargo koyar
Liverpool o kadar adama para yatırdı ama bekler dışında takım olarak pekte ileri gitmediler.

Bence Diaz çok büyük kayıp. Wirtz'in EPL'de çok yumuşak kalacağı hemen C. Place maçında belli oldu.

Stoper rotasyonları yok gibi bir şey. City bu sene kaldığı yerden devam eder gibi geliyor bana.

Liverpool o kadar adama para yatırdı ama bekler dışında takım olarak pekte ileri gitmediler.

Bence Diaz çok büyük kayıp. Wirtz'in EPL'de çok yumuşak kalacağı hemen C. Place maçında belli oldu.

Stoper rotasyonları yok gibi bir şey. City bu sene kaldığı yerden devam eder gibi geliyor bana.
1 maçla hemen bir kanıya varamayız. Liverpool'un geçen sezondan gelen iyi bir takım yapısı ve futbolu var. City yeniden yapılanıyor

İki tane uzun top atması sebebiyle aradaki devasa kaleci farkı kapanmıyor maalesef. City kalecisine yok çekecek durumumuz yok fakat Donna bambaşka mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt