Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.804
- 9.175
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim katılmadığım nokta Apo hiçbir zaman hızlı olmadı ki şimdi de hızlı olması beklesin. Adam hem yaş alıyor hem de iri vücutlu ondan hızlı forvetleri kovalamasını beklemek yanlış onu demeye çalışıyorum. Apo dikkatli olacak arkasına dam sarkırtmayacak deseniz bence tamam ama hızlı olmasını beklemek yanlış yani. Bizim oyun anlayışında da arkasına adam sarkmaması pek mümkün değil. Her maç bir adam sarkar.birşeyi karıştırıyorsun hata başka
yetersizlik başka
davinson hata yapıyor ama yetersiz diyemezsin
apo direkt yetersiz artık fiziksel anlamda ne atikliği kaldı ne hızı
bu herif bizle genelde daşdaş geçiyor, pek sevmiyor bizi. Ne demiş?
Morata nın açıklamadan sonra biraz tırsıyorum para yok diye kulüpte
Valla ben geçen sene yalan yok fazla ümitlenmiştim UEFA için...Konferans'a katilabilirsek tekrar kupa kazanabiliriz![]()
Sal 5milyona edersonu. Ustune 20-25 koy al donnayi la. Hadii
Sal 5milyona edersonu. Ustune 20-25 koy al donnayi la. Hadii
Mümkünse kadroya katılması gereken tek maliyetli oyuncu bu yav. Ha singo'dan falan çıkarırız derler bilemem de İnter anasını bile ilana açmışken yoklayıp indirmelik tek herif.Hakimi veya Damfries gibi kondisyonun yoksa kanatı tek adamla kontrol altına alamazsın
Avrupa da elek ederler adamı
Fenerin öve öve bitiremediği brownla oğuz tek pozisyon hariç orta sahayı geçemediler
Keza uçup kaçıyor dediğimiz Di marco bile cl de altına sıçtı her maç devre arası alındı oyundan
O yüzden Sırf icardi Osi beraber oynayacak diye, yok Barışı kanat bek kullanalım yok Yunusu diğer tarafa atalım diye mındar etmeyelim topçularımızı
Ayak kalitesini övmüş bir de forumdaki yorumların aksine çevik değil belki ama hızlı adam demiş. Singo'yu da acayip övüyor kendisi.Koray pavardı baya övmüş ben bu adama güvenirim arkadaş