Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birşeyi karıştırıyorsun hata başka
yetersizlik başka

davinson hata yapıyor ama yetersiz diyemezsin

apo direkt yetersiz artık fiziksel anlamda ne atikliği kaldı ne hızı
Benim katılmadığım nokta Apo hiçbir zaman hızlı olmadı ki şimdi de hızlı olması beklesin. Adam hem yaş alıyor hem de iri vücutlu ondan hızlı forvetleri kovalamasını beklemek yanlış onu demeye çalışıyorum. Apo dikkatli olacak arkasına dam sarkırtmayacak deseniz bence tamam ama hızlı olmasını beklemek yanlış yani. Bizim oyun anlayışında da arkasına adam sarkmaması pek mümkün değil. Her maç bir adam sarkar.

Antep maçında bile sarktılar arkaya. Bizim attığımız 2. golden önce adam Apo'nun arkasında topla buluştu gole giderken Apo yetişti omuzla alıp atağı başlattı ve gol attık. Antep forvetine yetişir ondan yana sıkıntı olmaz zaten ama yetişemeyince bu direkt Apo'nun suçuymuş gibi davranılmasına ben karşıyım. Hız olarak düşük kalabiliyor ama onun yanında bize sağladığı oyun içi bir çok olumlu katkıları da direkt görmezden geliniyor. Haksızlık oluyor bence.

Morata nın açıklamadan sonra biraz tırsıyorum para yok diye kulüpte

gsnin ne zaman parası oldu zaten
yok kasada 200 var 80 var
kşmseye borcumuz yok fln fln

hep yalan dolan 😂

günü idare ediyoruz zaten

burada bir bankacı arkadaşla küçük bşr münakaşamız olmuştu teminat için

ben gsnin imkanı yok teminat alamayacağını söylemiştim

aynen öyle olmuş

dursun kişisel olarak teminat vermiş

kim verir bir türk kulubune teminat ya imkanı yok

en ufak küçülmeye gitmede taraftarı küstürme olayında ciddiyim çok kötü günler geçiririz

özellikle okan buruk bu konuya çok dikkatli olmalı

çevremde hocaya güvenen kişi yok ya 1 kişi bile yok

acvrupada bu sefer şu saçma sapan sığırpres olayını bırakıp haddini bilerek oynamaya başlamalı

gerekirse uzun at osi sane barış koşsun taktiği oynat

millet bıkmış durumda bu sığırpres olayından

taraftar sırt çevirecek gsye böyle giderse

Konferans'a katilabilirsek tekrar kupa kazanabiliriz ;)
Valla ben geçen sene yalan yok fazla ümitlenmiştim UEFA için...

O yüzden Okan Hoca'ya sinirim geçmiyor. Biraz daha dengeli oynasa veya 10 kişi kalan takıma göre bir oyun planı kursa her şey olabilirdi.

Taraftar olarak rüzgarı arkamıza almıştık. Yavaş yavaşta takımın form tutacağı da bir gerçekti o saatten sonra her şey olabilirdi.

Sal 5milyona edersonu. Ustune 20-25 koy al donnayi la. Hadii

Bu senaryo olası gibi. Manu'da ilgilenmiyor diye haberler çıktı ciddi Manu kaynaklarında. Ederson 10 milyon civarı bonservise bize, Donarumma 25 milyona City'de gibi bir şey olabilir. Maaş olayından dolayı yanlış geliyor bana Lammens gibi bir isme gitmek uygun maaşa bana daha iyi olur gibi geliyor.

Donnarumma onlara Ederson bize bence makul.

City Donnarumma'yı açıklamadan bizimkiler Ederson'u alamaz.

Maalesef bu da bizim gerçeğimiz yapacak bir şey yok.

City diğer kaleciyi o kadar paraya almasa kesin alırdı donnarumayı

Şimdi alırlarsa da ederson direkt bize düşüyor tertemiz

Hakimi veya Damfries gibi kondisyonun yoksa kanatı tek adamla kontrol altına alamazsın

Avrupa da elek ederler adamı

Fenerin öve öve bitiremediği brownla oğuz tek pozisyon hariç orta sahayı geçemediler

Keza uçup kaçıyor dediğimiz Di marco bile cl de altına sıçtı her maç devre arası alındı oyundan

O yüzden Sırf icardi Osi beraber oynayacak diye, yok Barışı kanat bek kullanalım yok Yunusu diğer tarafa atalım diye mındar etmeyelim topçularımızı
Mümkünse kadroya katılması gereken tek maliyetli oyuncu bu yav. Ha singo'dan falan çıkarırız derler bilemem de İnter anasını bile ilana açmışken yoklayıp indirmelik tek herif.
Kaleciyi bile orta seviye bir herife çeker yoluma devam ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt