Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.511
- 36.978
- 3.798
Kaleci nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön taraf çok zengin asensio ya da başka bir maliyetli 10 no çok gereksiz 11 için, oyuncuları da yönetemezsin
Yunus
Sara
Icardi
3lüsünden sadece biri o formayı alabilecekken birini daha eklemek saçma. Olursa 2 yıllık beleş ilkay olur o da 8 no da oynayabiliyor diye.
Hem kanatları hem 10 noyu yedekleyebilecek bir genç alınabilir belki
İri adam abi işte ne kadar hızlı ise o kadar hızlı zaten.Apo’nun pozisyon bilgisi oyun kurması rakiple birebir mücadelesinde sıkıntı yok tamamen hızıyla alakalı bir olay çünkü geride arkaya atılan toplara yetişmedi fiziksel olarak yetersiz kalıyor bu tamamen kilosu ile alakalı öyle yağlı göbekli de değil iri bir herif bu saatten sonra zayıflayıp daha atletik bir yapı kazanmasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum
düktasyonla bu kadar maşallah nokta virgülsüz Ebesini belliyor cümlelerin
Valla hiç katılmıyorum. Ajax deplasmanında da Davinson yetersiz kaldı.yanlış analiz nurullahcığım
o kış apo sakatlandığından beri büyük sıçıyor o güne kadar laf eden yoktu zaten
sadece rfs ve kiev maçına bak yeterli aponun yetersizliği
Konferans'a katilabilirsek tekrar kupa kazanabilirizYavaş yavaş görsellerden logomuz silinmeye başlayacak.
Avrupa'da kupa şart oğlu şart artık.
Valla hiç katılmıyorum. Ajax deplasmanında da Davinson yetersiz kaldı.
Brobbey gibi tutunamamış bir adam tek başına Davinson'a üstünlük kurdu.
Stoper gelsin ondan yana problem yok ama Apo'yu da itin bir tarafına sokmaya hiç gerek yok.
tur geçsek öpüp başımıza koyacağız. kupa mupa hayalYavaş yavaş görsellerden logomuz silinmeye başlayacak.
Avrupa'da kupa şart oğlu şart artık.
dondurmaya sponsor ol bari.tam şuan olumlu bir haber aldı kulup biryerden
hissediyorum NET
akşama çıkar haberi
dondurmaya sponsor ol bari.
Morata nın açıklamadan sonra biraz tırsıyorum para yok diye kulüptebizim sponsorluğumuz adamın kazandığı yıllık.paranın 22 dakikasını karşılıyor sadece