Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibo Show Istifa GIF by Kral Sosyal

Kaleci nerede?

Ön taraf çok zengin asensio ya da başka bir maliyetli 10 no çok gereksiz 11 için, oyuncuları da yönetemezsin

Yunus
Sara
Icardi

3lüsünden sadece biri o formayı alabilecekken birini daha eklemek saçma. Olursa 2 yıllık beleş ilkay olur o da 8 no da oynayabiliyor diye.

Hem kanatları hem 10 noyu yedekleyebilecek bir genç alınabilir belki
images

Apo’nun pozisyon bilgisi oyun kurması rakiple birebir mücadelesinde sıkıntı yok tamamen hızıyla alakalı bir olay çünkü geride arkaya atılan toplara yetişmedi fiziksel olarak yetersiz kalıyor bu tamamen kilosu ile alakalı öyle yağlı göbekli de değil iri bir herif bu saatten sonra zayıflayıp daha atletik bir yapı kazanmasını beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum

düktasyonla bu kadar maşallah nokta virgülsüz Ebesini belliyor cümlelerin
İri adam abi işte ne kadar hızlı ise o kadar hızlı zaten.

Ayrıca sezon başında bu tarz adamlar daha geç form tutuyorlar.

Stoperin hızlı olması elbette iyidir ama şu son zamanlarda böyle bir şey atıldı ortaya yoksa stoperin hızlı olmasını çok kimse beklemez.

Mesela rakibin 8 milyon € maaş verdiği stoperi bizim oyuna koy aynı duruma hatta daha kötü durumlara bile düşebilir.

Ben Apo'yu ayrıca takdir ediyorum onun oyun yapısına uymayan bir sistemde çıktı kendine yer edindi.

Elinden geldiğince de öne çıkışlarını yapıyor savunmada Nelsson gibi körü körüne kendi doğrusunun peşinde de değil.

Hakimi veya Damfries gibi kondisyonun yoksa kanatı tek adamla kontrol altına alamazsın

Avrupa da elek ederler adamı

Fenerin öve öve bitiremediği brownla oğuz tek pozisyon hariç orta sahayı geçemediler

Keza uçup kaçıyor dediğimiz Di marco bile cl de altına sıçtı her maç devre arası alındı oyundan

O yüzden Sırf icardi Osi beraber oynayacak diye, yok Barışı kanat bek kullanalım yok Yunusu diğer tarafa atalım diye mındar etmeyelim topçularımızı

yanlış analiz nurullahcığım

o kış apo sakatlandığından beri büyük sıçıyor o güne kadar laf eden yoktu zaten

sadece rfs ve kiev maçına bak yeterli aponun yetersizliği
Valla hiç katılmıyorum. Ajax deplasmanında da Davinson yetersiz kaldı.

Brobbey gibi tutunamamış bir adam tek başına Davinson'a üstünlük kurdu.

Stoper gelsin ondan yana problem yok ama Apo'yu da itin bir tarafına sokmaya hiç gerek yok.

Valla hiç katılmıyorum. Ajax deplasmanında da Davinson yetersiz kaldı.

Brobbey gibi tutunamamış bir adam tek başına Davinson'a üstünlük kurdu.

Stoper gelsin ondan yana problem yok ama Apo'yu da itin bir tarafına sokmaya hiç gerek yok.

birşeyi karıştırıyorsun hata başka
yetersizlik başka

davinson hata yapıyor ama yetersiz diyemezsin

apo direkt yetersiz artık fiziksel anlamda ne atikliği kaldı ne hızı

Adamlar harbi alabilecekmiş gibi Rodrygo geyiği yapıyorlar. Akşam Şampiyonlar Ligine kalıp kalamayacakları belli değil, yaptıkları algıya bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt