Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.362
- 10.645
- 1.303
Edersonun ayaklar dünyanın en iyisi kaleciği de Musleranın 1 tık altı. Oyun sistemimize en uygun kaleci. Darısı stoper, sağ bek ve orta sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsnin ne zaman parası oldu zaten
yok kasada 200 var 80 var
kşmseye borcumuz yok fln fln
hep yalan dolan
günü idare ediyoruz zaten
burada bir bankacı arkadaşla küçük bşr münakaşamız olmuştu teminat için
ben gsnin imkanı yok teminat alamayacağını söylemiştim
aynen öyle olmuş
dursun kişisel olarak teminat vermiş
kim verir bir türk kulubune teminat ya imkanı yok
en ufak küçülmeye gitmede taraftarı küstürme olayında ciddiyim çok kötü günler geçiririz
özellikle okan buruk bu konuya çok dikkatli olmalı
çevremde hocaya güvenen kişi yok ya 1 kişi bile yok
acvrupada bu sefer şu saçma sapan sığırpres olayını bırakıp haddini bilerek oynamaya başlamalı
gerekirse uzun at osi sane barış koşsun taktiği oynat
millet bıkmış durumda bu sığırpres olayından
taraftar sırt çevirecek gsye böyle giderse
Sadece ayaklarının iyi olması yeterli miayak ayak ayak
vallahi bıktık kardeşim ayağınızdan ya
Ben yasi geregi Sommer‘i de istemiyorum zaten. Sadece Ederson‘dan iyi kaleci oldugunu düsünüyorum.Sommer geliyor deniyor forumda Sommer gömülüp Ederson isteniyor. Ederson denince de tam tersi oluyor. Forumda kafalar karışık
![]()
moratan gitti dostum hemde hainlik yaptıEderson zaten kaleciden cok futbolcu aslinda bunu bilen bilir. Sanki bildigin bir orta saha oyuncusunun eldivenlerle kalede oldugunu dusunun. Ben yine isterim orasi farkli, cunku bunlar daha iyisini alamazlar.
Beyefendi sizi buraya Dursun Özbek yönetimi mi yolladı? Algı operasyonu yapıp bizi stopere gerek olmadığına mı ikna etmeye çalışıyorsunuz?!!!Apo'nun bireysel hataları oluyor ama mesela Davinson'un da çok oluyor.
Ayrıca şu CL'de Apo ile bizi madara ederler demek çok ezbere yorum bana göre.
Son gittiğimiz CL maçlarında Apo gayet iyiydi. Çıktığı deplasmanlar da Bayern, Manu deplasmanları...
Manu deplasmanında kaleci gibi 2 golü direkt çıkarıyor. Davinson yediğimiz 2 golde de dolaylı yoldan hatalı mesela...
Ben stoper almayalım falan demiyorum sadece Apo'yu bu kadar gömmeye gerek yok demeye çalışıyorum.
Yoksa daha iyisi gelsin o konuda sıkıntı yok.
Parasini birakan kisiye hain denmez, en azindan Fener'e yaglanmiyor o konuda Morata > Kerem diyebilirim simdilik.moratan gitti dostum hemde hainlik yaptı
yorumun nedir
Ederson sol ayagiyla doksandan top cikartabiliyormus, bu dogru mu?ederson kaleci olarak >muslera+mondragon
yeterrr ulan yeterrrrr adamı hayrettin ettiniz
kaleci dediğin top tutar kardeşimSadece ayaklarının iyi olması yeterli mi
herşeyi de biliyorsunkaleci dediğin top tutar kardeşim
Ederson sol ayagiyla doksandan top cikartabiliyormus, bu dogru mu?
Edersonun ayaklar dünyanın en iyisi kaleciği de Musleranın 1 tık altı. Oyun sistemimize en uygun kaleci. Darısı stoper, sağ bek ve orta sahaya