Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edersonun ayaklar dünyanın en iyisi kaleciği de Musleranın 1 tık altı. Oyun sistemimize en uygun kaleci. Darısı stoper, sağ bek ve orta sahaya

gsnin ne zaman parası oldu zaten
yok kasada 200 var 80 var
kşmseye borcumuz yok fln fln

hep yalan dolan 😂

günü idare ediyoruz zaten

burada bir bankacı arkadaşla küçük bşr münakaşamız olmuştu teminat için

ben gsnin imkanı yok teminat alamayacağını söylemiştim

aynen öyle olmuş

dursun kişisel olarak teminat vermiş

kim verir bir türk kulubune teminat ya imkanı yok

en ufak küçülmeye gitmede taraftarı küstürme olayında ciddiyim çok kötü günler geçiririz

özellikle okan buruk bu konuya çok dikkatli olmalı

çevremde hocaya güvenen kişi yok ya 1 kişi bile yok

acvrupada bu sefer şu saçma sapan sığırpres olayını bırakıp haddini bilerek oynamaya başlamalı

gerekirse uzun at osi sane barış koşsun taktiği oynat

millet bıkmış durumda bu sığırpres olayından

taraftar sırt çevirecek gsye böyle giderse

Kardeş münakaşamız olmamıştı.. Konuşmuştuk sadece..

Yalnız olay yine tarafınca yanlış değerlendirilmiş sanıyorum.

Dursun Galatasaray ın aldığı teminat mektubu için şahsi olarak kefil olmuş ya da adına kayıtlı bir teminatı ipotek vermiştir.. Bahsedilen teminat bu.. Mektubun kendisi değil..

Sommer geliyor deniyor forumda Sommer gömülüp Ederson isteniyor. Ederson denince de tam tersi oluyor. Forumda kafalar karışık

Going Crazy Donald Duck GIF
Ben yasi geregi Sommer‘i de istemiyorum zaten. Sadece Ederson‘dan iyi kaleci oldugunu düsünüyorum.

Ederson tip olarak bize uygun bir kaleci degil bence. Biz kaleci alirken ilk olarak ayagi nasil diye kriter belirleyecek bir takim degiliz. Önemli bir arti ama City falan degiliz biz. Ilk etapta kaleyi korumasini bilecek. Ederson‘un bu konuda ciddi zafiyetleri var.

Ederson zaten kaleciden cok futbolcu aslinda bunu bilen bilir. Sanki bildigin bir orta saha oyuncusunun eldivenlerle kalede oldugunu dusunun. Ben yine isterim orasi farkli, cunku bunlar daha iyisini alamazlar.
moratan gitti dostum hemde hainlik yaptı

yorumun nedir

Apo'nun bireysel hataları oluyor ama mesela Davinson'un da çok oluyor.

Ayrıca şu CL'de Apo ile bizi madara ederler demek çok ezbere yorum bana göre.

Son gittiğimiz CL maçlarında Apo gayet iyiydi. Çıktığı deplasmanlar da Bayern, Manu deplasmanları...

Manu deplasmanında kaleci gibi 2 golü direkt çıkarıyor. Davinson yediğimiz 2 golde de dolaylı yoldan hatalı mesela...

Ben stoper almayalım falan demiyorum sadece Apo'yu bu kadar gömmeye gerek yok demeye çalışıyorum.

Yoksa daha iyisi gelsin o konuda sıkıntı yok.
Beyefendi sizi buraya Dursun Özbek yönetimi mi yolladı? Algı operasyonu yapıp bizi stopere gerek olmadığına mı ikna etmeye çalışıyorsunuz?!!!

Bu hafta artık gelmeli yarın ya da Perşembe en geç Ederson.

Taffarel'de mükemmel değildi.

Saçma sapan hataları da var.

Ederson da yapıyor bunları arada ama çok iyi kurtarışları da var hala.

Ayağı ise Taffarel'den bile iyidir herhalde.

Transfer dönemi sonunda:

Ederson (M.City) - 9.500.000 Euro
Singo (Monaco) - 10.000.000 Euro + 15.000.000 Euro (zorunlu ops.) + 2.500.000 Euro (şarta bağlı-performans opsiyonu-maç sayısına göre)
İlkay (M.City) -Bedelsiz
Sane (B.Münih) - Bedelsiz
Osimhen (Napoli) -75.000.000 Euro

Bizim için kusursuza yakın bir dönem olur. Genç oyuncu da alabilirsek en az 1 tane artı.

hocanın ederson'u çok istemesi gösterkiyorki saçma sapan oyun sistemi devam edecek.Yine saçma sapan geriden çıkma , apo 50 metre top sürme , rakip alana yerleşmeye çalışmalar , 60 metrede rakip savunma falan yine büyük bela bekliyor bizi

Edersonun ayaklar dünyanın en iyisi kaleciği de Musleranın 1 tık altı. Oyun sistemimize en uygun kaleci. Darısı stoper, sağ bek ve orta sahaya

Kaleciliği bir tık altı mı? Yani tamam, Muslera’mız efsane falan ama atıyorum Guardiola gibi ayak takıntısı olmayan bir hoca olsa, City’de Muslera kaç maç forma giyerdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt