- 5 Şubat 2013
- 15.497
- 2.680
- 1.828
sommer > ederson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüksek ihtimal Ocak ayına kadar Arial devam olacak sonra yeni font gelir diye tahmin ediyorum.Font işi ne oldu yav açıklama da yok
@Recep Buruk un manipülasyonları tam da bu şekilde oluyor.Costa ile alakası ne anlamadım?
Bize sol stoper+sag bek lazim, pavardi ne mantikla istiyoz amirim, cözemedimPavard geliyorsa bilin ki sag bek icin gelmiyordur. Stoper aslinda cunku sagbek olarak bundan sonra yasi itibariyla oynamasi mantikli degil, yani bizim aradigimiz sag bek degil desek daha dogru..
Davinsonu ne yapacaksın reisPavard geliyorsa bilin ki sag bek icin gelmiyordur. Stoper aslinda cunku sagbek olarak bundan sonra yasi itibariyla oynamasi mantikli degil, yani bizim aradigimiz sag bek degil desek daha dogru..
Bir an Pavard sandımAllah kahretsin elektrikler gitti
Bence hem stoper alternatifi olabilmesi icin cunku o konuda zayifiz, hemde yarin Icardi tam fit oldugunda tekrar cift forvet oynarim ara sira dusuncesi var hocanin. Bu durumda Pavard sag stoper olarak da oynar.Bize sol stoper+sag bek lazim, pavardi ne mantikla istiyoz amirim, cözemedim
Hoca 3lü mü oynamak istiyor acaba?
Kadro yap Pavardli
Nasil ne yapacagiz? Onun yeri garanti.Davinsonu ne yapacaksın reis
Sanchez nerede?
apo sol stoperSanchez nerede?
Allah kahretsin elektrikler gitti
Allah seni bildigi gibi yapsin.apo sol stoper
pavard sag stoper
sanchez kesik yedi son zamanlarda formunu begenmıyorum
torreira devrimle barıştıgı icin formu düşecek kesik yedi hakan geldi takım level atladı