Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.740
- 4.024
- 813
Takımda yedeklere bakınca midem bulanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip'in son gün alacağı sağ bek.
6.5 diyorum.Ederson'a 8 verecegimize inanan var mi? Tamam resmi birsey yok henuz ama ben buna hic ihtimal vermiyorum.
Tabi ki City'de aldigi maastan fazlasini alacak burada ondan suphe yok ama orada 3.5 net aliyor ve son senesi, bizden olsa olsa en fazla 5.5 alir bence bu civari bir rakama anlasma saglamaliyiz.
jelert'den iyi en azından rüzgarda uçmuyor
En önemlisi fazlasiyla cl tecrübesi üstelik kazanmisligi var.Ederson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- şampiyonluk baskısını biliyor
- DK hedefi olacak
- buraya gelmeyi baya istiyor
- liberolukta iyi
- futbolun zirvesini görmüş
o yüzden iyi transfer olur görüşündeyim
Maçın ilk dakikalarında rakibe kafa atıp kırmızı yese bu reytingi almaz, nasıl becerebilmiş ise artık özel bir yetenek olmalı.
O yuzden 12 15 arasi ister diyorum ya, anca oyle.Donnaruma'nın alınabileceği bir senaryoda her türlü Donnaruma. Yüksek maaş verilecekse en iyisine verilsin bari derim ama Donnaruma gelmez buralara.
Bonusu iviro ziviri bilmemnesi 6 -7 araligi diyorum ben (kapta 5-6 arasi yazabilir)Ederson'a 8 verecegimize inanan var mi? Tamam resmi birsey yok henuz ama ben buna hic ihtimal vermiyorum.
Tabi ki City'de aldigi maastan fazlasini alacak burada ondan suphe yok ama orada 3.5 net aliyor ve son senesi, bizden olsa olsa en fazla 5.5 alir bence bu civari bir rakama anlasma saglamaliyiz.
Tekil dusunmek yanlis acikcasi - ederson kac yil boyunca topu 10 saniyede geri kazanan bir takimin kalecisiEderson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- şampiyonluk baskısını biliyor
- DK hedefi olacak
- buraya gelmeyi baya istiyor
- liberolukta iyi
- futbolun zirvesini görmüş
o yüzden iyi transfer olur görüşündeyim