Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- şampiyonluk baskısını biliyor
- DK hedefi olacak
- buraya gelmeyi baya istiyor
- liberolukta iyi
- futbolun zirvesini görmüş

o yüzden iyi transfer olur görüşündeyim

bizde en son birisi 4 puan aldığında Cicaldau ya sahaya sıcacak ya oyundan çıkacaktı

GyLFmgaWoAACcWe
Hatip'in son gün alacağı sağ bek.

Ederson'a 8 verecegimize inanan var mi? Tamam resmi birsey yok henuz ama ben buna hic ihtimal vermiyorum.

Tabi ki City'de aldigi maastan fazlasini alacak burada ondan suphe yok ama orada 3.5 net aliyor ve son senesi, bizden olsa olsa en fazla 5.5 alir bence bu civari bir rakama anlasma saglamaliyiz.
6.5 diyorum.

Ederson'un kaleciliği süper değil, zaten en iyi döneminde bile süper olmadı fakat en azından ortalama düzeyde
- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- DK hedefi olacak
- liberolukta iyi

En önemlisi fazlasiyla cl tecrübesi üstelik kazanmisligi var.

Yav Fener galibiyeti sonrası yangın yerine dönüyor her seferinde, sonra panik transferi yapılınca da ona da sallıyorsunuz ne istiyorsunuz bi anlasak :)

Ederson'a 8 verecegimize inanan var mi? Tamam resmi birsey yok henuz ama ben buna hic ihtimal vermiyorum.

Tabi ki City'de aldigi maastan fazlasini alacak burada ondan suphe yok ama orada 3.5 net aliyor ve son senesi, bizden olsa olsa en fazla 5.5 alir bence bu civari bir rakama anlasma saglamaliyiz.
Bonusu iviro ziviri bilmemnesi 6 -7 araligi diyorum ben (kapta 5-6 arasi yazabilir)

3 haftadan az kaldı cl listesi için,eğer bu kafada gideceklerse hiç umutlandırmasınlar lige odaklanalım

- ayakları iyi
- iyi profesyonel
- DK hedefi olacak
- liberolukta iyi

Tekil dusunmek yanlis acikcasi - ederson kac yil boyunca topu 10 saniyede geri kazanan bir takimin kalecisi

Hatta 2 4 3 1 gibi dizilime bile gidiyordu pep maclarda.

Gecen sezon city sivadi, haliyle epey gol yedi, bu surecte aman aman bir ozelligi olmadi edersonun kurtaris olarak.

Bu Fenerbahçe şampiyon olur, boşa transfere gerek yok. Sene sonu da 4. yıldız göğsüme konnnnn diye şiir yazarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt