Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.817
- 1.723
- 473
Hissiyatıma, tecrübelerime, analitik zekama, ülke şartlarını yorumlama yeteneğime dayanarak diyorum ki; sanırım bu sene feneri şampiyon yapacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladim, onu sayma. Normal net maastan bahsediyorum, artik ek olarak imaj hakki falan olursa ne kadar olur orasini bilemem.
Anlasmaya bagli, bazen 50-50% seklinde olabiliyor bazen daha farkli da. Yani oyuncuyla yapilan direkt sozlesme sartlarina bagli.Bu imaj haklarını biz ödemiyor muyuz? Yani cidden öğrenmek istiyorum. Eskiden açıklamıyorduk, herhalde sponsor ödüyor doğrudan falan diyordum. Bu sefer biz açıkladık. E bizim kasamızdan çıkmasa açıklamazdık mantıken? Peki direkt alıyor muyuz o paranın karşılığını bir yerlerden?
eğer fırsat geldiyse net olarak almalıyız bence. cl+lig için çok önemli bir orta saha rotasyonuna sahip olmalıyız. bakın lemina 3 maç üst üste kaçırdı mı (ki gayet olabilir) oyun tarzımıza binayen oldukça problem yaşayabiliriz. ayrıca fb defaatle red yemesinbe rağmen yine zorlayacaktır bissouma'yı. bu da olmamalı.Bissouma'yı ne yapacağız yaw hayvan gibi maliyeti vardır onun. Lemina-Torreira-Sara orta sahasının içerisine 1 tane genç fizikli orta saha atmalıyız. Takım kalitesi bu kadar yüksekken 1 tane genç oyuncuyu tolare edebiliriz hem de yetiştirip para kazanabiliriz.
Kadromuz kısıtlı.çökmeli.
1 olm ne 31 tobe , takimda yildiz oyuncu olacak kisiler nedense 1-11 arasi numara kullanmiyorEderson kaç numara giymeli?
1 diyenler like
31 diyenler kızgın surat
Bu sefer sanırım sponsorlar imaj hakkı parasını bize verecek biz Osimhen'e vereceğiz gibi bir durum var. Çünkü sponsorlardan bunun için Özbek ve Kavukçu'nun teminat aldığını yani işi garantiye aldığını söylediler haberlerde hep. İcardi'de sanırım direk İcardi ile sponsor arasındaydı ama yerine getiren olmayanlar olmuş onu biz karşılamışız o yüzden bu sefer iş garantiye alındı diyeydi haberler.Bu imaj haklarını biz ödemiyor muyuz? Yani cidden öğrenmek istiyorum. Eskiden açıklamıyorduk, herhalde sponsor ödüyor doğrudan falan diyordum. Bu sefer biz açıkladık. E bizim kasamızdan çıkmasa açıklamazdık mantıken? Peki direkt alıyor muyuz o paranın karşılığını bir yerlerden?