Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.867
- 7.755
- 843
kaleye 8 milyon yüro maaş nedir lan araplarıda geçtik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edersonla anlaşıldığını sentinel kabilesindekiler de biliyodur zaten![]()
adam primier lige bu yıl dışında ambargo koymuş şl kazanmış bir takımın kalecisi vasat olamaz diyorum sadece evet bu sezonu takım halinde çok kötüydüler özellikle defans hattı berbattı o golleri tek başına yemedi .Ayrıca biz savunmayı ilerde kuran bir takımız ayağı iyi olmasını geç ileride çıkan tam bir livero kaleciKaleciliği vasat diyorlar
Sen ne dersin renktaş
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar olmuş özel okullarBen o ara cezaliydim cezam 15 temmuzda bitti forumu takip edemedim herif nerdeyse 1 ay once demisti ..Osimheni tam hatirlamiyorum da edersonla net olarak bir anlasma konusulmuyordu o donem..
O tarz cümleler hep ters teper. Verelim gitsin 8’iSoru şu o zaman
Ederson 8 milyon eder mi?
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herif daha yeni sampiyonlar ligi kazanmış. Dünyanin en iyi 5 bilemedim 3 kalecisinden biri. Ilk gün dedik anca donunu alırız diye.Ya osimhen gibi bi fırsattı işte city almasaydı son günlere kalsaydı olabilecek bi ihtimaldi çok alternatifi yoktu
Biz bilmiyor muyduk sanki çok zor olduğunu
Kim diyor 8 oldugunu yav, bi kapi bekleyin.8 milyon cokmus yaw soyle 6 falan olsa iyiymis
Ne kadar olmuş özel okullar