Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS defansı genelde son yıllarda hep yol geçen hanı oldu. Muslera o kadar çok kurtardı ki yüzde yüzlük golleri. Şimdi hemen Bardakçı'nın yerine bir stoper alınmalı, yoksa Avrupa'da Ederson Sanchez ikilisi de kurtaramaz, defans eksiksiz olmalı

GSC: Okan hocam bu yıl daha kompakt, ayağa seri kısa paslarla kaleye gittiğimiz bir şablona doğru gidelim.
Okan: Ederson; topu Osimhen'e at, BAY riboundları topla, Icardi sen de gol at. :asd:

Steua nin kalecisine veririm onu alırım ne ya bu 31 yaşında 7 maaş bonservis

Ederson/Günay/Jankat
Singo/Sallai
Davinson/Arda
Veiga/Abdülkerim
Eren/Jakobs
Torreira/Berkan/Kaan
Sara/Lemina
Sane/Zaniolo
Yunus/İlkay
Barış/
Osimhen/İcardi

Herif daha yeni sampiyonlar ligi kazanmış. Dünyanin en iyi 5 bilemedim 3 kalecisinden biri. Ilk gün dedik anca donunu alırız diye.

Osimheni aldık diye herkes alabileceğimizi sandı. Gerçekçi olmak lazım biraz.

Tebrik edelim seni gsnin donnarumayı alamayacağını bildiğin için bu kadar riskli yorumlar yapma yaw bi dahakine :asd:

Eğer İlkay'ı alırsak u23 Forvet/kanat oynayan Barış'a alternatif olabilecek birini bakabilirler Morata da gitti İcardi hazır değil derken bu tarz bir transfer olabilir sonlara doğru

img_8839-webp.298729

bozuk saatin 2 kere doğru zamanı göstermesi gibi
ali dangalağanın da hayatında haklı olduğu tek mewzu

yaw hücumunda barış osimhen varken uzun oynamak hatta şişirmek ayıp mı ben anlamadım

bugün fener yaptığı baskıyı bize yapsa sürekli barışa osimhene uzun vursak bakalım ne oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt