Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleciligi nasil kötü? Premier league de golden glove kazanan kalecinin kaleciligi nasil kötü olur. City 2 senenedir sorun yasiyor takim olarak. Biraz olayi orayada baglayabilirsiz heralde.
Zor toplari cikarma işleri ortalama isminin altinda kaliyor.2 3 sezon city maclarini izliyorum.15 20 mac izlemişimdir.Citynin prime'inda zaten %80 %85 topla oynama ile oynuyor city.Takim artik kötu olunca gelen toplarin cogunu aliyor.Avrupada bizde topa sahip olamayacagimiza ve geçişi deli gibi yiyeceğimiz belliyken yanliş transfer.Edersonu hocanin istemesi gecen yilki osimhene barişa uzun top dikeyim futbolu ligde cok rahatlatiyor ama avrupada felaketimiz olacak.

Ederson'da Fb'de vardı ama onlar çekilmiş miydi? Yoksa hala varlar mı? Gerçi onlarda öncelik Zinchenko ve kanat işi sanırım.

Bana istinaden yazdıysan eğer, ben gırgırına yazdım.

yok yaw genel bi algı var ya okan oyun kurulumunu bir türlü beceremedi diye

aslında uzun top atıp düşeni toplamakta bi nevi direkt kurulum olmuyor mu? her takım için olmasada bizim ilerde 2 hayvan olduğu için bence net bir opsiyon

apokerimin sıktığı mancınıklardan bahsetmiyorum

Lemina/Torreira rotasyonuna girecek çok güvenilir bir 6-8 numara (artık +2 kontenjanlık genç mi olur, tecrübeli mi olur, bulabilirsen Türk mü olur) ve oyuncu tipi olarak da onları aratmayacak, yani atıyorum Kaan/Nzonzi/Busquets gibi ağır ve statik değil, gezerek ve pres yaparak oynayan birini almak bence sağ bekten de, stoperden de kritik...

Lemina veya Torreira'ya uzun vadeli bir şey olduğu an şu an CL'de nal toplarız nal... İsterse Abdülkerim yerine Bastoni, sağ bekte de Hakimi oynuyor olsun yine toplarız... O yüzden Bissouma fırsatı varsa Bissouma'yı getirir, başka fırsat varsa parayı ona basar. Sağ beki Zeki Çelik'le falan da idare ederim yani 1 sezon...

Bu arada iyi bir orta saha oyuncusu gelirse Lemina da gayet rotasyon oyuncusu olabilir, ille ilk 11'in değişmezi gibi düşünmek şart değil. Sıkça yedek kalmayı kabullenen bir oyuncu zaten.

Lemina/Torreira rotasyonuna girecek çok güvenilir bir 6-8 numara (artık +2 kontenjanlık genç mi olur, tecrübeli mi olur, bulabilirsen Türk mü olur) ve oyuncu tipi olarak da onları aratmayacak, yani atıyorum Kaan/Nzonzi/Busquets gibi ağır ve statik değil, gezerek ve pres yaparak oynayan birini almak bence sağ bekten de, stoperden de kritik...

Lemina veya Torreira'ya uzun vadeli bir şey olduğu an şu an CL'de nal toplarız nal... İsterse Abdülkerim yerine Bastoni, sağ bekte de Hakimi oynuyor olsun yine toplarız... O yüzden Bissouma fırsatı varsa Bissouma'yı getirir, başka fırsat varsa parayı ona basar. Sağ beki Zeki Çelik'le falan da idare ederim yani 1 sezon...

Bu arada iyi bir orta saha oyuncusu gelirse Lemina da gayet rotasyon oyuncusu olabilir, ille ilk 11'in değişmezi gibi düşünmek şart değil. Sıkça yedek kalmayı kabullenen bir oyuncu zaten.
Hayırdır sahaya 12 kişi mi çıkılıyor artık???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt