- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.184
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dona işine akıl mantık uyduramıyorum. Hadi Dona'yı ikna ettik, City de transferden çekildi. PSG'nin istediği 20 milyonu nasıl vereceğiz? Hiçbir oluru yok bu işin.
Ağustos ayında olduğumuza göre diyebiliriz.Fener şampi diyebilir miyiz
Dona işine akıl mantık uyduramıyorum. Hadi Dona'yı ikna ettik, City de transferden çekildi. PSG'nin istediği 20 milyonu nasıl vereceğiz? Hiçbir oluru yok bu işin. Bu kadar paramız olsa bu günlere kalmazdı bence kaleci işi.
Dona işine akıl mantık uyduramıyorum. Hadi Dona'yı ikna ettik, City de transferden çekildi. PSG'nin istediği 20 milyonu nasıl vereceğiz? Hiçbir oluru yok bu işin.
Daha 3-4 sene önce Rizeden transfer çalımı yiyorduk geldiğimiz seviye akıl almaz.Sıkıldım kapattımEderson ● Galatasaray Transfer Target
Videosu izliyorum. Oyuncuyu ilk defa izlemiş olacağım. Birazdan ilk izlenimlerimi aktaracağım.2025
Best Skills | Best Saves | HD
20 milyona verirlerse baskan havada kapar.. Bir de don kreasyonu hazirlariz 5000 tlden
O hangimizdi yav? @Barış Savaş savaş barış sen misin ben miyim? Ben mi fenerliyim sen mi?Bilgilendirme: Savaş Barış isimli şahıs geçen gün fenerbahçeli olduğunu itiraf etmiştir.
İşin enteresan yanı Ederson 'un Premier Lig kariyerinde 7 asisti var, Premier Lig'de 5 sezon ManU forması giyen Fred 'in 8 asisti var. Onu geçtim kariyerinde şampiyonlar liginde asist yapmışlığı da var sanırım Fenerbahçe 'nin kadrosunda Şampiyonlar Liginde Ederson 'dan daha fazla asist yapmış tek oyuncu Cengiz Ünder (3)Edersonun geçen sezon birçok fb oyuncusundan fazla asisti var
İrfancan, mhy, ve St. Maximin ile eşit
Prime döneminde cl maclarda vardi sadece lig degil. Ordada cok zor rakiplere karsi iyi maclar cikardi. Kendinde diyon "takim artik kötü olunca", 2 senedir düsüsü birazda buna baglayabiliriz. Endiseni anliyorum ama bizde yeni heycan yeni baslangic ile farkli yerlere gelebilir yine. City son 2 senedir tüm takim olarak "out of gaz" modunda.Zor toplari cikarma işleri ortalama isminin altinda kaliyor.2 3 sezon city maclarini izliyorum.15 20 mac izlemişimdir.Citynin prime'inda zaten %80 %85 topla oynama ile oynuyor city.Takim artik kötu olunca gelen toplarin cogunu aliyor.Avrupada bizde topa sahip olamayacagimiza ve geçişi deli gibi yiyeceğimiz belliyken yanliş transfer.Edersonu hocanin istemesi gecen yilki osimhene barişa uzun top dikeyim futbolu ligde cok rahatlatiyor ama avrupada felaketimiz olacak.
Galatasaray yönetimi bu gece 1 Ederson'a 1 de Donnarumma'ya mı yönelmiş.Galatasaray yönetimi için diyebileceğimiz bu
Görüntülü ara , saçlarımı uyuz köpek stili kestirdimSıkıldım kapattım
sgsakın uyumayın
Yumurtladığı şutlar Compilation yok mu OnurumEderson ● Galatasaray Transfer Target
Videosu izliyorum. Oyuncuyu ilk defa izlemiş olacağım. Birazdan ilk izlenimlerimi aktaracağım.2025
Best Skills | Best Saves | HD
Acil aç telefonu ağabeyGörüntülü ara , saçlarımı uyuz köpek stili kestirdim