Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursa'dan v'real'e gitmişti değil mi? yine de romulo kadar paraya gitmemiştir. o kadara gitse hatırlardım. romulo bildiğin 20 m euro'ya direkt transfer yaptı yahu. inanılır gibi değil.

cedric de esas v'real'den araplara 40'a mı ne gitmişti.

Bakambu da 2015'de 7,5m'a gitmiş. Romulo ücreti seviyesi değil ama o günün piyasası için gayet ciddi rakam bence. Araplar ve covid öncesi piyasa...

Zor bir anket sorusu olacak ama;
Aynı sezonda
1.Galatasaray'ın şampiyonlar ligi yarı finali ve fb lig şampiyonluğu mu?
2.Galatasaray üst üste 4.şampiyonluk ve CL lig aşamasında elenme mi?

Ben 100 kere sorsalar 1'i seçerdim ama yönlendirmek istemem sizi de.
CL yari finali demek ben avrupa'nın en büyük ilk 10 kulübü arasindayim demek. Top 5 lig harici ve o liglerden 10-12 takım harici uzun suredir yarı final göremiyor. Ayrıca fb 4.yildizi takacagi için belki kudurmaları azalır ve daha adil 1 lig yarışı izleriz.

Ülke puani adli sayfa artma yok demis bu arada nice veya feyenoord gelseymis artiyormuş ikiside elendi

Keremden kardan pay alamayız. Onun yanında dandik bi topçu daha alırlar, bonservisi ona yazdırırlar, sonra da onu kocaelispora kiralarlar

Gecicen o işleri Türkiyeye benzemez avrupada otturur uefa onları

Yani beraberinde X bir topçu daha alıp bonservisine 15m yazıp, Kerem'in bonservisine de 12m yazmalarına ne engel olabilir? Neye göre öttürecek UEFA? Bu oyuncuya 15m vermiş olamazsın mı diyecek?

Monaco Singo için 30 milyon euro talep etmiş..

Biz 5 milyon kiralama 20 zorunlu satın alma teklif etmişiz

5 kiralama 25 zorunlu teklif edip alalım şu aslan parçasını

Şampiyonlar liginde.. Osimhen..Barış..Lemina dan sonra 4. İnsan azmanına kavuşmuş olacağız

Arkaya atılan topların çoğunu toplar geçiş yemeyiz.. top kapma canavarı..

En kritik hamlemiz olacak Singo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt