Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şöyle bir şey yapmış
ab67706c0000da84d5a75beeb46c94f343b5712f

Çok kıymetliydi beraber geçirdiğimiz zaman. Benim için değerli, sevdiğim bir insandı.

cuesta 1.5 m eur kiralık
köhn 5 m eur
nelsson 3 m eur
zaniolo 7 m eur
yusuf demir 500k eur kiralık
jelert 1 m eur kiralık

= 18 m eur -gayet olası- bir gelir. haydi 15 m euro olsun.

açılan maaş bütçesi de yaklaşık 7-8 m euro civarında oluyor.

şimdi bu imkansız mı? bence gayet olası. 15 m bonservis geliri elde ettik, 8 m euro da maaş bütçesi açtık.

bir de yukarıda gelir getirmesi muhtemel oyunculardan sanıyorum sadece cuesta ve jelert'in taksitleri devam ediyor. diğerlerinin tahhütü de bitti, gelen para direkt kulübe kalacak gibi oyuncunun muhasebesi özelinde. (cuesta ve jelert büyük kazık ya).

bissouma 10 bons 4 maaş
ilkay 0 bons 6 maaş
boey -2 m eur kiralama- 3.5 maaş

12 m bonservis+kiralama taahhütü vermiş olduk+ 13.5 m maaş vermiş olduk.

bonservisten -3 düştü, maaştan + 5.5 eklendi.

operasyonun toplam faturası: +2.5 m euro oluyor kabaca. takımın kalitesi ve kadro derinliği hayvan gibi artıyor ama.

rakamlar 3 aşağı 5 yukarı olur, ona takılmayın. bu operasyonu yapmak imkansız değil onu demek istiyorum.

Donna'yı alacağız İtalyanlar zırlamayın biliyorum bize yakıştırmıyorsunuz ama biz bu saltanat kayığına bindik dönüşü yok.

cuesta 1.5 m eur kiralık
köhn 5 m eur
nelsson 3 m eur
zaniolo 7 m eur
yusuf demir 500k eur kiralık
jelert 1 m eur kiralık

= 18 m eur -gayet olası- bir gelir. haydi 15 m euro olsun.

açılan maaş bütçesi de yaklaşık 7-8 m euro civarında oluyor.

şimdi bu imkansız mı? bence gayet olası. 15 m bonservis geliri elde ettik, 8 m euro da maaş bütçesi açtık.

bir de yukarıda gelir getirmesi muhtemel oyunculardan sanıyorum sadece cuesta ve jelert'in taksitleri devam ediyor. diğerlerinin tahhütü de bitti, gelen para direkt kulübe kalacak gibi oyuncunun muhasebesi özelinde. (cuesta ve jelert büyük kazık ya).

bissouma 10 bons 4 maaş
ilkay 0 bons 6 maaş
boey -2 m eur kiralama- 3.5 maaş

12 m bonservis+kiralama taahhütü vermiş olduk+ 13.5 m maaş vermiş olduk.

bonservisten -3 düştü, maaştan + 5.5 eklendi.

operasyonun toplam faturası: +2.5 m euro oluyor kabaca. takımın kalitesi ve kadro derinliği hayvan gibi artıyor ama.

rakamlar 3 aşağı 5 yukarı olur, ona takılmayın. bu operasyonu yapmak imkansız değil onu demek istiyorum.
Kardeşim sürekli niye uzun yazıyorsun sen?

Okuyamıyoruz işte anla cahil adamlarız

Giden;
Muslera
Mertens
Morata
Frankonwski
Demirbay

Gelen;
Sane

:crushed:

Bizim kaleci dışında yapacağımız transferlerin atletik ve tempolu oyuncular olması iyi olur.
Hoca Young Boys maçlarından artık futbolda fiziğin teknikten çok daha önemli olduğunu anladı. Bence de fizikli+az teknik oyuncu, fiziksiz+çok teknik oyuncudan her türlü daha iyi, hele de Avrupa arenasında

karagümrük macina kadar

ederson
singo
pavard
ilkay

gelir mi

osimhen
barış-icardi-sane
lemina-torreira
eren-apo-sanchez-sallai
günay

%100 alınması gerekenler;
1-kaleci
2-sağ bek
3-stoper
4- 6&8 oynayan os
5-ilkay​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt