Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo'yu alamazsak panikle saçma sapan adamlara gitmeyiz inşallah

Guela Doue için ben yine de sürpriz bir girişim bekliyorum Singo işi olmazsa Okan hoca taktı mı takıyor genelde

bunların dün feyenoord'u elemesi uzun vaadede hayırlarına olmadı gibi sanki. lig fikstürleri çorba oldu.

erteleme (alanya iç saha)
göztepe d
benfica
erteleme (kocaeli iç saha)
benfica d
gençler d
trabzon iç saha

31 ağustos itibariyle, ligde sadece 3 maç yapmış olacaklar. göztepe d, gençler d, ts iç saha. 2 anadolu deplasmanı, 1 iç saha derbisi.

biz 5/5 ile başlarsak (ki rahat fikstürümüz buna oldukça müsait), milli araya bir bakmışsınız maç fazlasıyla da olsa, çift haneli puan farkıyla girmişiz.

fb de bu eksik maçlarını hangi arada oynayacak o da merak konusu ayrıca.

Aracı ol barıştır bizi
IMG_1248.webp

bunların dün feyenoord'u elemesi uzun vaadede hayırlarına olmadı gibi sanki. lig fikstürleri çorba oldu.

göztepe d
benfica
benfica d
gençler d
trabzon iç saha

31 ağustos itibariyle, ligde sadece 3 maç yapmış olacaklar. göztepe d, gençler d, ts iç saha. 2 anadolu deplasmanı, 1 iç saha derbisi.

biz 5/5 ile başlarsak (ki rahat fikstürümüz buna oldukça müsait), milli araya bir bakmışsınız maç fazlasıyla da olsa, çift haneli puan farkıyla girmişiz.

Bizim net 7/7 ile başlamamız lazım

Beşiktaş
Göztepe
Başakşehir
Trabzon

Var sonra arka arkaya. Kötü denk gelmiş

Singo'yu alamazsak panikle saçma sapan adamlara gitmeyiz inşallah

Guela Doue için ben yine de sürpriz bir girişim bekliyorum Singo işi olmazsa Okan hoca taktı mı takıyor genelde
Gecen sene 6.5 milyona almadigin oyuncuya bugun 25 verecek halimiz yok.

Millet 10 milyona sağ bek alabiliyor biz ne arıyoruz kim bilir

Daha dun biri yazmisti bunu ya, video falan bakmistik hatta. Cok fazla kayarak mudahele yapiyor falan dedik. Genede denenebilirdi hakikaten ...

Milan kac adam aldi ya saka maka, sorsan surekli adam topluyor diyecegim milan. Habire yaziliyor herifler

göztepe d
benfica
benfica d
gençler d
trabzon iç saha

Erteleme olacak mı yine benfica maçı öncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt