Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl komedi yandaş bjknin feneri yalamak için halı saha takımıyla olan maçı yüzünden lig maçını erteletmesi oldu

E bu şeref yoksunları ne ara yapacak o 2 3 maçı
hayır bir de iki arkabahçe ile kköy'de oynayacakları maçları ertelemiş olacaklar. ulan zaten banko 3 puan alacaktınız bu iki takımdan da, yorulmadan. değil mi? boşu boşuna ertelemiş olup, yoğun fikstürde sıkışacaklar bu sefer de bence.

Asıl komedi yandaş bjknin feneri yalamak için halı saha takımıyla olan maçını erteletmesi oldu
Omurgasizlar ya, tam firsatti aslinda "hayir oynatilsin" demeleri icin. Shaktardan sonra anormal korkuyorlar ligde kayserise puan birakmaya(kayseri dep diye hatirladim maclarini)

Basaksehiri anlarim, cok bos deplasman degildi rakipleride . Besiktas tam bir korkak.

Baskanida cikmis hala kerem diyor.

Son 2 senede play off maclari arasinda kalan lig maclari ertelenmisti. Mesele gecen sene Antep macimiz, ondan önceki sene Istanbulspor macimiz ertelenmisti. Yani bunlarin Kocaeli maci kesin ertelenir. Göztepe maci icin erteleme isterler mi bilemiyorum.

Fener'e CL parasi lazimmis o yuzden Haciosman'da bu yuzden kankasi Koc'a destek vermeye devam edecekmis. Seneye Dunya Kupasi varmis yokmus umrunda degil Milli takimdan daha onemlisi onlar icin Fener'in basarisi.
Bunlar sezon icinde karsimiza cikacak kesin.
Milli takim oyunculari hatta yabanci kurali gundemi bile yaratacaklar. Yuzde yuz yani

Şikecilerin maçının ertelenmesi işimize gelir. Hem ilerde fikstürleri sıkışır hem de maç fazlasıyla da olsa puan farkını açma imkanımız olur. İnsallah ertelerler maçlarını

Şikecilerin maçının ertelenmesi işimize gelir. Hem ilerde fikstürleri sıkışır hem de maç fazlasıyla da olsa puan farkını açma imkanımız olur. İnsallah ertelerler maçlarını
Iki turlude bakiyorum ama cok kaale almiyorum. Her turlu bir sonucu olacaktir bu islerin.

Onemli olan biz haftada 1 mac tempodayken asla fire vermememiz lazim. Super rahat fikstur yok cunku ne kadar seviye olarak cok yukarida olsakta

Screenshot Capture - 2025-08-13 - 11-53-09.webp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt