- 22 Ağustos 2010
- 33.037
- 37.927
- 3.033
vallah f'noord'u erteleyen zihniyetin play off'u direkt ertelemesi lazım mantık olarak.Erteleme olacak mı yine benfica maçı öncesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallah f'noord'u erteleyen zihniyetin play off'u direkt ertelemesi lazım mantık olarak.Erteleme olacak mı yine benfica maçı öncesi
CL maclari oynadiklari surece lig maclari askiya alinabilirmis Fener medyasina gore.Erteleme olacak mı yine benfica maçı öncesi
Adama sen 1 numarayı giyeceksin diye dikte edersen o da böyle isyan ederTovbe tovbe
E bu şeref yoksunları ne ara yapacak o 2 3 maçıvallah f'noord'u erteleyen zihniyetin play off'u direkt ertelemesi lazım mantık olarak.
Sasirmam,vallah f'noord'u erteleyen zihniyetin play off'u direkt ertelemesi lazım mantık olarak.
hayır bir de iki arkabahçe ile kköy'de oynayacakları maçları ertelemiş olacaklar. ulan zaten banko 3 puan alacaktınız bu iki takımdan da, yorulmadan. değil mi? boşu boşuna ertelemiş olup, yoğun fikstürde sıkışacaklar bu sefer de bence.E bu şeref yoksunları ne ara yapacak o 2 3 maçı
Omurgasizlar ya, tam firsatti aslinda "hayir oynatilsin" demeleri icin. Shaktardan sonra anormal korkuyorlar ligde kayserise puan birakmaya(kayseri dep diye hatirladim maclarini)Asıl komedi yandaş bjknin feneri yalamak için halı saha takımıyla olan maçını erteletmesi oldu
Bunlar sezon icinde karsimiza cikacak kesin.Fener'e CL parasi lazimmis o yuzden Haciosman'da bu yuzden kankasi Koc'a destek vermeye devam edecekmis. Seneye Dunya Kupasi varmis yokmus umrunda degil Milli takimdan daha onemlisi onlar icin Fener'in basarisi.
Farketmezki AVL final hedefiylede erteletirler.Bunlar kaza bela gruplara kalsa ilk devre maç oynamayacak ligde o zaman
Iki turlude bakiyorum ama cok kaale almiyorum. Her turlu bir sonucu olacaktir bu islerin.Şikecilerin maçının ertelenmesi işimize gelir. Hem ilerde fikstürleri sıkışır hem de maç fazlasıyla da olsa puan farkını açma imkanımız olur. İnsallah ertelerler maçlarını
Şikecilerin maçının ertelenmesi işimize gelir. Hem ilerde fikstürleri sıkışır hem de maç fazlasıyla da olsa puan farkını açma imkanımız olur. İnsallah ertelerler maçlarını
abi burası Galatasaray herşey olurGecen sene 6.5 milyona almadigin oyuncuya bugun 25 verecek halimiz yok.