Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın Sacha Boey ısrarı sürüyor.

Sağlık durumu değerlendirilirken; sakatlık geçmişi detaylıca inceleniyor. Transfer gündemi hâlâ sıcak. (Serhan Türk)

Arkadaş dünyada sağ bek falan kalmadı mı? Bitti mi yani ona göre yorum yapalım.

Umarim Ederson isi yatar, Ortega ben 3. kaleci olmayi istemiyorum beni Ilkay ile beraber belese Türkiye'ye salin der. Sonra genc sayilacak, maasi yüksek olmayan bir stoper ve sag beke adam basi 15 milyon harcasinlar.

Boey dışında sağ bek bulamamak da ne bileyim. Boey'u nasıl bulduk zamanında acaba?

Boeyde 2 gram beyin olsa bildiği yere sisteme gelip toparlamaya çalışır

Herifi biz ikna etmeye çalışıyoruz çok enteresan

Hayır bayern de bizim 2 hazırlık maçı olayının üstüne yatıyor gibi ha oradan en az 5-6 milyon euro gelir

Soyle Avrupa takimlarinin transfer haberlerini mumkun oldugunca yakindan takip etmeye calisiyorum, kimsede sag bek problemi yok. Varsa da gidip birini alip getiriyorlar genelde yasi genc cok abartili bir maliyeti olmayan oyuncu cok var.

Biz neden zorlaniyoruz anlamiyorum.

Yani beraberinde X bir topçu daha alıp bonservisine 15m yazıp, Kerem'in bonservisine de 12m yazmalarına ne engel olabilir? Neye göre öttürecek UEFA? Bu oyuncuya 15m vermiş olamazsın mı diyecek?
uefa veya fifa kendiliginden devreye girmez muhtemelen ama galatasaray cas'a basvurabilir ve mahkeme bir usulsuzluk olduguna kanaat getirirse benfica aleyhine karar verebilir.

Soyle Avrupa takimlarinin transfer haberlerini mumkun oldugunca yakindan takip etmeye calisiyorum, kimsede sag bek problemi yok. Varsa da gidip birini alip getiriyorlar genelde yasi genc cok abartili bir maliyeti olmayan oyuncu cok var.

Bence biraz da bizim tarftardan kaynaklı yönetim artık isimsiz bir topçuya gidemiyor mu anlamadım. Mesela şu milanin aldığı sagbek geçen burda ismi çıktı 2 güne adamlar 10 m'a aldılar. Biz alsak acaba tarftar ne derdi.

Her sakada bir gerçek payı vardir
1000037277.webp

Gracias

Ayni anda surec isletemiyoruz cunku.

Sanede sadece sane
Osi sureci sadece osi
Kaleci sureci allahbilir kac isim
Boyle boyle sirayla gidiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt