Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anketin kapatilmasina 2 saat kaldi, sonuclari -uyelerin ismi dahil- paylasilacaktir.

Sirf goygoy amacli bakalim kimler iyi tahmin etmis olacak (tabi transfer yatmazsa) :).

valla bulamamak değil. bulunanları da alamıyorlar zaten, doue için burada bağırdık alın bu adamı diye gittiler jelertten 11 soktular. düşünce farklı
Jelert ve Cuesta'yı o paralara alanı ipe götürmek lazım da, hadi Doue olmadı ama ne bileyim şöyle 3 milyon altında rakamlara tekrar scout hamlesi yapılabilmeli. Fransa liglerinden 20 yılda iki tane böyle hamlemiz var; biri Ribery diğeri Boey. Fransa'ya daha çok yoğunlaşmak lazım.

Kazandir kazandir daha zaman kazandir yonetime sen.

Tzolakis derdi muhtemelen
Neden sürekli bir insanları itham etme cabası? Erden Timur varken haberleri verirken ona mı zaman kazandırıyordu mesela? Kusura bakma bu tavırları anlamıyorum. Mesela gazetecisin ne demek ismi vermemek desen bu eleştiriyi anlarım ama transferde bir bilgi verdi diye yönetimin adamı ithamı bana saçma geliyor. Nevzat için falan desen anlayabilirim yönetimi herhangi bir konuda eleştirmedi çünkü ama Haluk'ta böyle bir durumda yok.

Soyle Avrupa takimlarinin transfer haberlerini mumkun oldugunca yakindan takip etmeye calisiyorum, kimsede sag bek problemi yok. Varsa da gidip birini alip getiriyorlar genelde yasi genc cok abartili bir maliyeti olmayan oyuncu cok var.

Biz neden zorlaniyoruz anlamiyorum.
Sadece sağ bek değil ki tüm transferlerde zorlanıyorlar. Daha kaleciyi bitiremediler. Koca sezonda bir tek sane'yi aldilar

Galatasaray’ın Sacha Boey ısrarı sürüyor.

Sağlık durumu değerlendirilirken; sakatlık geçmişi detaylıca inceleniyor. Transfer gündemi hâlâ sıcak. (Serhan Türk)

Arkadaş dünyada sağ bek falan kalmadı mı? Bitti mi yani ona göre yorum yapalım.
Sakatlık geçmişi şöyle diyelim

Bayağı bir yoğun

Neden sürekli bir insanları itham etme cabası? Erden Timur varken haberleri verirken ona mı zaman kazandırıyordu mesela? Kusura bakma bu tavırları anlamıyorum. Mesela gazetecisin ne demek ismi vermemek desen bu eleştiriyi anlarım ama transferde bir bilgi verdi diye yönetimin adamı ithamı bana saçma geliyor. Nevzat için falan desen anlayabilirim yönetimi herhangi bir konuda eleştirmedi çünkü ama Haluk'ta böyle bir durumda yok.
"Biliyorum ama soylemiyorum ,, (seteni gostererek) sende biliyorsun konustuk" kismi rahatsiz edici.

Dedigine ek yapayim, haluk tek kaale aldigim adam , digerleri bana gore cop. Degerlendirmiyorum bile. Ondan tepki veriyorum.

Bariz sekilde kaynagi var ve iceriden net haber alabiliyor haluk. O yuzden yillardir dillendirdigi isimle ilgili surec haberleri aldik.

Var ama isim soylemiyorum demek gazetecilik degil bende. Bunu diyeceksen tamamen ver.

Olay tivitter muhabirleri ile kiyas degil. Iyi kotu tek baz alincak adam "var ama soylemiyorum" dememesi lazim eger olumlu bir surecte ilerlemiyorsa is. Spor gecesindeki tutumu buydu.

Olay itham degil, setene sarlatan demem gibi degil yani. Hep bir cizigide kaldi transfer ozelinde, o yuzden " biliyorum ama soylemiyorum" kismi gazeteci cumlesi gelmiyor bana.

Her sey negatif itham olarak algilanmamali.

Ederson için tahminim 12+ bonus şeklinde lehimize biteceği

Sadece sağ bek değil ki tüm transferlerde zorlanıyorlar. Daha kaleciyi bitiremediler. Koca sezonda bir tek sane'yi aldilar
Haksızlık etmeyelim, 2 sene içinde ödenmek üzere 80 milyonu Osimhen'e verdiler. En baba kulüplerin dahi yeri gelince zorlanacağı meblalar bunlar.

"Biliyorum ama soylemiyorum ,, (seteni gostererek) sende biliyorsun konustuk" kismi rahatsiz edici.

Dedigine ek yapayim, haluk tek kaale aldigim adam , digerleri bana gore cop. Degerlendirmiyorum bile. Ondan tepki veriyorum.

Bariz sekilde kaynagi var ve iceriden net haber alabiliyor haluk. O yuzden yillardir dillendirdigi isimle ilgili surec haberleri aldik.

Var ama isim soylemiyorum demek gazetecilik degil bende. Bunu diyeceksen tamamen ver.

Olay tivitter muhabirleri ile kiyas degil. Iyi kotu tek baz alincak adam "var ama soylemiyorum" dememesi lazim eger olumlu bir surecte ilerlemiyorsa is. Soor gecesindeki tutumu buydu.

Olay itham degil, setene sarlatan demem gibi degil yani. Hep bir zigide kaldi transfer ozelinde, o yuzden " biliyorum ama soylemiyorum" kismi gazeteci cumlesi gelmiyor bana
İsmi verince de yönetime zaman kazandırıyor sen onların adamısın demeye getiriyorsun ama. Bu yorumunda haberciliğine eleştiri yapıyorsun mesela buna bir şey demem ama bir önceki mesajın adamı itham etmekti.

Anketin kapatilmasina 2 saat kaldi, sonuclari -uyelerin ismi dahil- paylasilacaktir.

Sirf goygoy amacli bakalim kimler iyi tahmin etmis olacak (tabi transfer yatmazsa) :).
Ufak detay: yorumdada yazdim kaptaki maas kismi diye oy kullandim, basari bonusu vs vs kismi olarak oy vermedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt