Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bir takimin yoneticisi baska takima gögus sponsoru nasi olabilir birader biz hakikaten ne yasiyoz ya 3 senedir.Kimse de agzini acmiyor Gsmize olan derin gönül bagimiz olmasa su lige 1 saniye bile ayirmak ziyanlik resmen
Aynı şeyi bizim yönetimden biri yapsa ne derlerdi. Medya ve sosyal medya adamların ellerinde

Hocaya sorsalar, hocam uefa donemi Okan Suat emre Hagi Ergün ümit gibi kaliteli ortasaha kadromuz varken hocalikta neden ortasahayi daha az onemsiyorsunuz?
Cevabını cidden merak ediyorum hocanin

Anket sonucu:

1755095266689.webp

GS yönetimine mi sitem ediyorlar destek gelmedigi icin? Ozaman bunlar izlenmez. Taraftar yayincisi bagimsiz olmali. En fazla sponsor alir o kadar.
Orayı tam olarak anlamadım açıkcası. GS yönetimine belki haber olarak ediyorlardır GS iş adamlarına sponsor olarak ediyorlardır orası biraz muallak yada ben anlamadım uzun süre de izlemedim açıkcası bir yerde sıkıyor çünkü yayınları özellikle bazı yorumları falan çok saçma geliyor bana.

Glazer ailesi futbol yönetimini INEOS grubuna devretti diye biliyorum o yüzden yönetim kısmında değişimler oldu cityden CEO falan geldi yıllardır değişmeyen tesisler yenilenmiş yeni old trafford projesi tanıtıldı takımın zamana ihtiyaç olduğu kısmına katılıyorum ama Liverpool Arsenal gibi takımlarda birkaç yılda oluşmadı amorimle bence bir şansları var oyuncu grubundaki birçok isim gitti ya da gidecek rashford garnacho gibi ama bu sene yarışta olmayacakları kesin Avrupa ligi yapmaları bile büyük başarı olur yeni statla beraber rekabetçi olmayı hedefliyorlar bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amorim bence osuruktan tayyare bir isim reis.

bugün ağustos'un 13'ü de bitti.

takımda elzem olan 3 mevkiye (kaleci, sağ bek, sol stoper), kadro derinliği açısından da ilave 2 mevkiye (orta saha ve santrafor), kısacası toplam 4-5 transfere ihtiyaç var.

eğer 10 gün içinde, elzem olan 3 mevkinin en azından 2sine takviye gelmemiş olursa, yandık demektir.

son 1 haftaya 4-5 transfer ihtiyacı ile giren bir gs; menajer önerilerine, yeni cuestalara açık hedef haline gelmiş demektir.

o yüzden önümüzdeki 8-10 gün bir hareketlilik oldu oldu. yoksa geçmiş olsun deriz.

Orayı tam olarak anlamadım açıkcası. GS yönetimine belki haber olarak ediyorlardır GS iş adamlarına sponsor olarak ediyorlardır orası biraz muallak yada ben anlamadım uzun süre de izlemedim açıkcası bir yerde sıkıyor çünkü yayınları özellikle bazı yorumları falan çok saçma geliyor bana.
O 2si dümdüz taraftar ya saçma sapan bir kanal.

Koray dışında kimseyi izlemiyorum

O 2si dümdüz taraftar ya saçma sapan bir kanal.

Koray dışında kimseyi izlemiyorum
hasan hüseyin'i izlemiyon mu? hani şu 2000 doğumlu olup da hagi ile ilgili atıp tutan zat.

"bu maçın geymçencırı osimhen olur" üff yoruma bak bee adam tam bir futbol profesörü ha. :d

bana kizmayin ama bu sene feneri kucumsersek sampiyonlugu kaybederiz .. aldiklari kanat bekler hicde fena degil, ayni sekilde duran da ceza sahasi icinde baya etkili bir adam
Geçen seneye gore guclenmediler, denk diyebiliriz giden oyuncular yerine gelen oyuncularda 1 gömlek daha üstün oyuncu yok en büyük aptallığı orada yaptılar
Osayi gitti yerine aynısı daha yaslisini aldılar
Sol bek kostic gibi asistci adam gitti bizim kohnun aynısı adam aldılar hücum var savunma 0
Duran 9 numara filan oynayamıyor keske tek forvet deneseler ve 2 maç sonra söverler aldıkları adamların hepsi ayağına top bekleyen adamlar yani kaliteleri artmadı
Feyenoord maci bile rakip bitirici olabilse bu öven mesajlar yazilmazdi
Bizimde eksiklerimiz var lakin onların kadro kalitesi artmadi

bugün ağustos'un 13'ü de bitti.

takımda elzem olan 3 mevkiye (kaleci, sağ bek, sol stoper), kadro derinliği açısından da ilave 2 mevkiye (orta saha ve santrafor), kısacası toplam 4-5 transfere ihtiyaç var.

eğer 10 gün içinde, elzem olan 3 mevkinin en azından 2sine takviye gelmemiş olursa, yandık demektir.

son 1 haftaya 4-5 transfer ihtiyacı ile giren bir gs; menajer önerilerine, yeni cuestalara açık hedef haline gelmiş demektir.

o yüzden önümüzdeki 8-10 gün bir hareketlilik oldu oldu. yoksa geçmiş olsun deriz.
Daha takima santrafor alinma ihtimali 0,1% falan, onun yerine bir orta saha/10 numara transferi daha mantikli.

Yav Osimhen ve İcardi'nin olduğu takıma hangi santrafor gelmek ister? Morata gibi bi isim bile bu yüzden gitti bana burada ekmek yok diye

Size kalsa kadro 35 kişi olacak

Valla ister beğenin ister beğenmeyin, takımda yedek olarak Kaan ve Berkan varken ekstra orta saha alınmaz. Belki yeri gelecek 4-4-2 oynayacağız bi maç Sara belki Lemina yeri gelecek yedek başlayacak maça.

Berkan giderse o zaman genç yabancı kuralına uygun biri gelir kiralık satın alma opsiyonlu.

Yav Osimhen ve İcardi'nin olduğu takıma hangi santrafor gelmek ister? Morata gibi bi isim bile bu yüzden gitti bana burada ekmek yok diye

Size kalsa kadro 35 kişi olacak
+2 için hızlı atletik güçlü 17-18'lerinde genco bir Afrikalı ya da Avrupalı, aynı tarifeden birde ortasaha.

Kaleci - Sağbek- en öncelikli eksik, sol stoper için fırsat kovasalarda olur son dakikaya kadar.

Daha takima santrafor alinma ihtimali 0,1% falan, onun yerine bir orta saha/10 numara transferi daha mantikli.
ben giden-gelen olarak bakıyorum. morata gitti, yerine 2002 kuralına uyan bir potansiyel olsa hiç fena olmaz derim.

icardi'nin çaprazdan sonra nasıl döneceğini bilmiyoruz. tekrardan sakatlanma ihtimali beni çok korkutuyor. tüm sezon 60 maç osimhen'e de yük bindiremeyiz hele ki bu sezon afrika kupası oynamaya gidecek kendisi daha. keza osi biliyorsun yılda bi 7-8 maç banko kaçıran birisi.

o yüzden bir tane sub-st bulsak hiç fena olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt